ENSLAVED – spiller på Byscene 4. november

ENSLAVED – spiller på Byscene 4. november

ENSLAVED TIL TRONDHEIM!

 BYSCENEN

 TRONDHEIM

 ONSDAG 4/11 – 2020

 (Dørene åpner kl. 20)

 400,- kr.

https://www.facebook.com/events/396845141292585

 Billetter:
https://byscenen.hoopla.no/sales/1925067701

2. oktober fikk vi Enslaveds sitt femtende studioalbum, «Utgard».Slikt må selvfølgelig feires – 4. november inntar Enslaved Byscenen med alle intensjoner om å levere et spektakulært show innenfor trygge og kontrollerte rammer.
Bandet har vært et av de mest toneangivende bandene innen den norske ekstrem metal-scenen siden midten av 90-tallet. Gjengen har turnert verden over i et jevnt trav og har hele veien sørget for å utvikle sin stadig mer raffinerte prog-metal til publikums store glede. En solid håndfull Spellemann-priser sier sitt om det kreative grunnarbeidet Enslaved har presentert gjennom årenes løp. -Byscenen Trondheim- Aldersgrense: 18 år
– Dørene åpner kl. 20:00
– Konserten starter kl. 21:00NB! Konserten er stående. Galleri er åpent, her finnes det et begrenset antall unummererte sitteplasser og kan ikke reserveres, så kom tidlig. Først-til-mølla-prinsippet gjelder!Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende?
byscenen.no/om-byscenenInfo om smittevern på Byscenen
byscenen.no/corona-covid-19/