ENTOMBED A.D. MED MER TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2021

ENTOMBED A.D. MED MER TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2021

 

ENTOMBED A.D. MED MER TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2021

Inferno Metal Festival 2020 ble dessverre avlyst – men på den positive siden var vi så heldig at 36 av 40 band takket ja til å bli med videre til Inferno 2021. Vi har nå fått på plass erstatning for de banda som måtte avlyse. I tillegg har vi utvidet vårt ettermiddagsprogram med flere band. Siden konsertene på Kniven i fjor var en stor suksess så har vi bestemt oss for å utvide programmet til å også inkludere konserter på Rock In og Vaterland. Vi ønsker velkommen til ENTOMBED A.D., NYRST, ISVIND, FROM THE VASTLAND, REGARDE LES HOMMES TOMBER, ULVEHYRDE og ZIFIR til Inferno Metal Festival 2021!

Billetter kjøpt til Inferno 2020 vil være gyldig i 2021. Billetter for Inferno 2021 er lagt ut for salg!

Man kan også forandre hotellreservasjonen fra 2020 to 2021. Kontakt hotellet via epost (booking@choice.no) eller telefon (+47 22 33 42 00) for å forandre din reservasjon. Bruk koden INFERNO for å få rabatt på hotellet på https://www.nordicchoicehotels.com/hotell/?search=inferno-no.

INFERNO METAL FESTIVAL 2021:

KREATOR – MAYHEM – TRIUMPH OF DEATH – AMORPHIS – VENOM – GORGOROTH – MARDUK – IHSAHN – KAMPFAR – VED BUENS ENDE – VREID – CADAVER – UADA – MYRKSKOG – ENTOMBED A.D. – ASPHYX – ORANSSI PAZUZU – BENIGHTED – BØLZER – DARK FORTRESS – TULUS – WHOREDOM RIFE – DJERV – HAMFERÐ – DYSCARNATE – THE GREAT OLD ONES – SOLBRUD – 1914 – SYLVAINE – VALKYRJA – ASAGRAUM – NYRST – ISVIND – FROM THE VASTLAND – REGARDE LES HOMMES TOMBER – NACHASH – XENOBLIGHT – ULVEHYRDE – KOSMOS BRENNER – SOVEREIGN – GNIDA – ERIDU – ZIFIR

ENTOMBED AD (John Dee – Søndag 4. april)

Om du leser dette så er det nok en stor sjanse for at du allerede kjenner til Entombed A.D. – bandet som frontes av tidligere Nihilist- and Entombed-vokalist L-G Petrov. Inspirert av klassiske band som Autopsy, Motörhead, Discharge og Kiss, så er ikke Entombed A.D. redd for å tenke utenfor kisten, noe som har resultert I det fansen kaller for death ‘n’ roll. Med tre album utgitt under dette navnet – «Back to the Front», «Dead Dawn» og «Bowels of Earth» – har Entombed A.D. bevist at de er de rette kronebærerne av death ‘n’ roll. Dette blir bandets første konsert Inferno Metal Festival!

https://www.facebook.com/EntombedAD

 

NYRST (John Dee – Sunday 4. april)

Nyrst betyr "nordligste" på islandsk og de lever opp til navnet med et kaldt og blekt uttrykk. Bandet ble til i 2013 og etter tre år med eksperimentering ga de ut sin første demo som fikk mye oppmerksomhet i undergrunnen. Debutalbumet «Orsök» gjorde at Nyrst landet en kontrakt i 2019 med det norske plateselskapet Dark Essence Records. Nyrst heter inspirasjon fra band som Emperor, Darkthrone, Bathory og Primordial, noe som gjør musikken deres variert og episk med en bred stemmeregister levert av frontmann Snæbjörn.

https://www.facebook.com/Nyrst/

 

ISVIND (Rock In – Dato TBA)

Det norske black metal-bandet Isvind ble dannet helt tilbake i 1992. Bandet ga ut flere demoer og et album for det sa stopp i 1997 og bandet ble lagt på is helt til 2010 når bandet igjen gikk inn i studio for å spille inn sitt neste album. Fra og med da har bandet stått på med turnering og har gitt ut skivene «Daumyra» og «Gud». I dag består bandet av fire medlemmer og er klare for å slippe løs all helvete på Rock In under Inferno Metal Festival 2021!

https://www.facebook.com/Isvindband/

 

FROM THE VASTLAND (Rock In – Dato TBA)

From the Vastland er et black metal-band som ble startet av Sina i 2010 i Iran. Etter å ha flyttet til Norge så begynte From the Vastland å jobbe med flere velkjent norske musikere som Vyl (Whoredome Rife, Ex-Keep of Kalessin, Gorgoroth), Tjalve (Horizon Ablaze, Svartelder, Ex-1349, Den Saakaldte), Spektre (Gaahls Wyrd, Svartelder, Horizon Ablaze) og Destruchtor (Nordjevel, Myrkskog, Ex-Morbid Angel). Både tekster og musikk er inspirert av Persisk historie og mytologi, episke historier om det gode og onde, myter og legender, kombinert med old school black metal med hint av det orientalske. I 2014 ble From The Vastland nominert til «Global Metal Band»-prisen hos Metal Hammer Golden Gods Award. Sina og bandet var også en del av den norske dokumentarfilmen Blackhearts.

https://www.facebook.com/fromthevastland/

 

REGARDE LES HOMMES TOMBER (Vaterland – Fredag 2. april)

Regarde Les Hommes Tomber kommer fra Frankrike og ga ut sitt selvtitulerte debutalbum på Les Acteurs De L’Ombre Productions i 2013. En skive bestående av atmosfærisk black metal, sludge og death metal. I 2015 kom oppfølgeren «Exile» som gi i en mer ekstrem retning hvor bandet utviklet låter med mer dynamikk og variasjon. Regarde Les Hommes Tomber har høstet stor rerspekt for deres atmosfæriske og ritualistiske Konserter. Regarde Les Hommes Tomber ble nylig signert hos Season Of Mist hvor de ga ut deres tredje album kalt «Ascension».

https://www.facebook.com/rlhtband/

 

ULVEHYRDE (Rock In – Dato TBA)

Ulvehyrde ble dannet i 2018. Vi snakker her mid-tempo black metal med tekster basert på gammel mørk norsk historie. Bandet består av medlemmer og ex-medlemmer av band som Beastcraft, Sarkom, Angst Skvadron, Voluspaa og Paul Di’Anno. Ulvehyre jobber nå med å ferdigstille deres nye album «Englemakersken». Ulvehyrde live er en konstellasjon av mørk atmosfære og brutal aggresjon – så du har absolutt noe å glede deg til når Ulvehyrde spiller opp på Rock In under Inferno Metal Festival 2021!

https://www.facebook.com/Ulvehyrde-1412562768886360/

ZIFIR (Kniven – Dato TBA)

Zifir ga ut debutalbumet «You Must Come with Us» i 2007. For deres andre album signerte Zifir med Dunkelkunst Productions og skiva ble hetende «Protest Against Humanity». I 2016 fikk Zifir en platekontrakt med Duplicate Records og «Kingdom of Nothingness» ble sluppet i 2017 på CD og LP. Bandets fjerde album «Demoniac Ethics» kom ut 2020, også den via Duplicate Records.

https://www.facebook.com/zifirofficial/

BILLETTER

4 dagers billett: 2500,- NOK

Dagsbillett: 800,- NOK

https://tickets.infernofestival.net

CLARION HOTEL® THE HUB – OFFISELT FESTIVALHOTELL

På hotellet vil både Infernos crew, artister og publikum bo under festivalen. Hotellet er også hjem til konferansedelen av programmet kalt Inferno Music Conference. I tillegg vil du finne DJ-er i baren både før og etter festivalen.

Gå til https://infernofestival.net/no/festival/hotel.aspx for flere detaljer eller til https://www.nordicchoicehotels.com/hotell/?search=inferno-no for bestilling.