Elektrik Steel med sitt første album

Elektrik Steel med sitt første album

Elektrik Steel er ute med sitt første skive "Red Fire"

 

Modus K Productions har gitt ut den første utgivelsen fra ELEKTRISK STEEL, et band med 2 medlemer på 18 år som komponerer egen musikk. Johnny Andre Rotvær og Mathias Bronnes spiller slags 80talls heavy metal med hint av Judas Priest/Iron Maiden og en god del elementer av hva de gamle gutta gjorde før i tiden. Albumet ble tilgjengelig denne uka under navnet "Red Fire" og under corona krisen har Gitarist Johnny Andre Rotvær allerede begynt å skrevet andre utgivelse.

Kristiansundsbandet som komponerer egen musikk er forfriskende og det er gøy å se at kreativiteten er tilbake å at ikke bare coverband dominerer.

Utgivelsen er mixet og mastered av tidligere Husmanskost vokalist John-Åge Olsen. Og Kai har hjulpet til med trommer og bass. Til nå har de en demo og et album på samvittigheten, de er ennå unge så jeg tror det blir mange flere skiver framover.

https://open.spotify.com/album/6xL1i5SqU885IQakSmX6W7?si=O5CrgfQ8Q56uel6X1npCTQ

 

elekriksteel.jpeg