Sunshe Ine – debutsingel ute

Sunshe Ine – debutsingel ute

Foto: Kjetil Lynnæs

Norske Sunshe Ine er ute med sin debusingel "Slim Slom"

Sunshe Ine er et rockeband bestående av tre sinte gutter inspirert av den endeløse populærkulturen som preger hverdagslivet. De spiller intensiv og brutal rock inspirert av Metz, Göttemia, Girl Band, og Liam Gallagher. Som regel blir det bare bråk, frustrasjon og kaos, men av den bra sorten.

De slapp debutsingel «Slim Slom» 15. mai, og jobber for tiden med å gi ut flere singler, som slippes i løpet av sommeren 2020.

Slim Slom er en låt om menneskets vanskelige forhold til måtehold, om kampen mellom gleden over å endelig få noe man har ventet på og fortvilelsen av å ikke få nok. Med denne låten prøver de å kanalisere universets fremste parrådgiver, i håp om fred og forsoning.

Link til musikk:
https://ffm.to/slimslom.ofp

 Tov Espelid – gitar, vokal
 Håkon Sakseide – bass, vokal
 Hans Uhre – trommesett

Coverart: Ricky Julian Munkeboe Norum

https://www.facebook.com/sunsheine.band/