INFERNO METAL FESTIVAL 2021

INFERNO METAL FESTIVAL 2021

Inferno-facebookbanner-960x960-ad (10).jpg

NFERNO METAL FESTIVAL 2021

 

Dessverre måtte Inferno Metal Festival 2020 avlyses grunnet fare for smittespredning av det fryktelige koronaviruset. Vi ser fremover mot neste år og det er en glede for oss å melde at hele 85 prosent av artistene fra årets Inferno har akseptert tilbudet om å spille på Inferno Metal Festival 2021. Dermed er planleggingen for Inferno Metal Festival 2021 godt i gang og vi skal sørge for å komme tilbake sterkere og bedre enn noen gang. Dato for Inferno 2021 blir da påsken 1. til 4. april.

 Golden Core, Okkultokrati, Russian Circles og Torche kan dessverre ikke spille til neste år grunnet andre planer. Mayhem og Amorphis jobber fremdeles med saken da de må nøste opp i mange andre forpliktelser. Vennligst ha tålmodighet med dem og oss. Vi holder dere oppdatert.

 Billetter kjøpt til Inferno 2020 vil være gyldig i 2021. Billetter for Inferno 2021 er lagt ut for salg!

Man kan også forandre hotellreservasjonen fra 2020 to 2021. Kontakt hotellet via epost (booking@choice.no) eller telefon (+47 22 33 42 00) for å forandre din reservasjon. Rabattkoden for hotellbooking 2021 vil komme om få dager.

BEKREFTEDE ARTISTER FOR INFERNO METAL FESTIVAL 2021:
KREATOR – TRIUMPH OF DEATH – VENOM – GORGOROTH – MARDUK – IHSAHN – KAMPFAR – VED BUENS ENDE – VREID – CADAVER – UADA – MYRKSKOG – ASPHYX – ORANSSI PAZUZU – BENIGHTED – BØLZER – DARK FORTRESS – TULUS – WHOREDOM RIFE – DJERV – HAMFERÐ – DYSCARNATE – THE GREAT OLD ONES – SOLBRUD – 1914 – SYLVAINE – VALKYRJA – ASAGRAUM – NACHASH – XENOBLIGHT – KOSMOS BRENNER – SOVEREIGN – GNIDA – ERIDU

BILLETTER
4 dagers billett: 2500,- NOK
Dagsbillett: 800,- NOK
https://tickets.infernofestival.net

CLARION HOTEL® THE HUB – OFFISELT FESTIVALHOTELL

På hotellet vil både Infernos crew, artister og publikum bo under festivalen. Hotellet er også hjem til konferansedelen av programmet kalt Inferno Music Conference. I tillegg vil du finne DJ-er i baren både før og etter festivalen.

Gå til https://infernofestival.net/no/festival/hotel.aspx for flere detaljer eller til https://www.nordicchoicehotels.com/hotell/?search=inferno-no for bestilling.