WHITE TUNDRA – slipper sin debut EP

WHITE TUNDRA – slipper sin debut EP

White Tundra slipper sin debut EP Graveyard Blues på All Good Clean Records

White Tundra gir deg groovy, riff-tung rock som vil få blodet til å pumpe, og samtidig stilne savnet av både 70-tallets tungrock og 90-tallets stonerscene.

White Tundra har holdt på i fire år, og har produsert ny musikk hele veien. De ga ut singelen Top Floor Test Track i 2019 er de nå klare med EPen Graveyard Blues på All Good Clean Records. Etter litt bytte av mannskap sommaren 2019 var de klare for studio igjen i desember, der to nye låter ble spilt inn.

Med utgangspunkt i stonerrock og inspirert av band som Monster Magnet, Uncle Acid & The Deadbeats og The Stooges preges musikken av tunge riff og kompromissløst trykk. Blanda med både fengende melodier og mørke stemninger, pøser bandet ut sangene som treffer deg akkurat der de skal.

White Tundra har utviklet seg til et solid liveband etter flere spillejobber i Trondheim, og har allerede flere konserter booket for 2020. Med heftig driv, doble gitarer og rå vokal leverer de energiske og intense konserter.

LineUp
Gitar/Vokal: Steven Kresin
Gitar: Leo Tveter Bazyar
Trommer: Ola Fuglevaag

https://www.facebook.com/WhiteTundraBand/