by:Larm 2020 – vinn 2 festivalpass

by:Larm 2020 – vinn 2 festivalpass

Eternal Terror Live tilbyr sjansen å vinne 2 festivalpass til årets by:Larm festival 27-29 februar

The most essential meeting point for the Nordic music industry.

"by:Larm is a music festival and conference held annually at different locations in Norway since 1998. Since 2008 the festival has been held in Oslo. The 2020 version of the festival will take place 27. – 29. February 2020.

by:Larm consists of two parts: a festival and a conference. The conference is a meeting place for the Norwegian and foreign music industries. A series of lectures, seminars and debates are held during the day. The festival concerts take place at night and are open to the public. Their main focus is to present artists that are on the verge of success, either in their homelands or internationally. "

Du kan vinne 2 festivalpass til årets by:Larm event ved å sende oss en epost til quiz@eternal-terror.com og nevn rock og metal band som du skulle ønske å oppleve på by:Larm festivalen

Vinneren trekkes 19. februar og blir annonsert via epost.

 

bylarm1.jpg

 

Rock- og metalprogrammet for 2020 er klart!
Endelig er by:Larm rett rundt hjørnet, den deilige tiden av året der vi tar en nærmere titt på hva som rører seg av nye spennende band. Black-programmet er for deg som liker fuzzpedalen et sted mellom nivå 6 og 11. Her finner du nye godbiter innen punk, hardcore, rock, hardrock og metal, og vi ønsker alle i sort avdeling velkommen! I år vil rock- og metalartistene okkupere henholdsvis John Dee og Krøsset i tre dager i slutten av februar.

Totalt 18 konserter med ny, deilig, tung og sint musikk. Vi har artister fra Norge, Sverige, Danmark, Island, Brasil og UK på plakaten. I år er nesten 40% av rock- og metalartistene våre med kvinner, sammenliknet med kun 10-15% tidligere år, og vi er utrolig glade for å ha så mange kvinner i årets line-up. Vi håper vi kan bidra med å rekruttere et større mangfold til scenen med å vise frem flere av alle de knallbra bandene med mangfold i line-upen som er der ute.
 
Vi gleder oss til festival og håper å se dere på konsert!
 
Årets black-band:
Combos (NO), Dangerface (NO), Daufødt (NO), Death Throne (NO), Drittmaskin (NO), Dwaal (NO), Konvent (DK), LÜT

 (NO), Navian (NO), Nervosa (BR), Nyrst (IS), Oberst (NO), Orm (DK), Spurv (NO), Svalbard (UK), The New Death Cult (NO), This Gift Is A Curse (SE)

 

BILLETTER
Festivalpass – alle konserter alle kvelder!
https://bit.ly/2K94FzW

Dagspass – alle konsertene til én dag
https://bit.ly/2Se4ZzQ
Delegatpass – alle konserter + hele konferansen!
https://bit.ly/2TWe4ew

Line-up: https://bit.ly/2sYT7XP
Spilletider: https://bit.ly/2NQNlPF

NB! Det finnes også studentpris på festival- og delegatpass.