Norges mest skjulte metalcore skatt Atena slipper sitt nye album 24. januar

Norges mest skjulte metalcore skatt Atena slipper sitt nye album 24. januar

Mørkt og eksperimentelt: Norges mest skjulte metalcore skatt Atena slipper sitt nye album “Drowning Regret & Lungs Filled With Water” på fredag, 24. januar. 

Atena har jobbet seg opp til å bli et av de mest banebrytende metalcorebandene i Norge i tillegg til å motbevise utlandet at det ikke bare er Black Metal som finnes her gjennom flere europa-turnéer. Med stor inspirasjon fra Hip Hop og klassiske komponister, tvinner bandet sammen disse to sjangrene med mørke referanser fra livet i tekstene sine.

Deres endeløse sult for å eksperimentere har gitt Atena en unik plass i den norske metal-scenen mens de samtidig har bygd opp en solid og lojal fanbase med over 1 million streams og 15.000+ månedlige lyttere på Spotify alene. Gjennom hardt arbeid har de fått spilletid på NRK’s radiokanaler, ros i blader som Metalhammer UK
og blitt annerkjent som noe "semi-eksotisk i norsk metal-flora" fra Dagbladet.

Festivalopptredener har også blitt gjort på eventer som Summer Breeze, Inferno og By:larm samtidig som de har turnért og delt scenen med band som Atreyu, Amaranthe, Dead By April, Emmure, 1349 og Mayhem.

Album tracklist:1. Intro2. Born Rotten3. No Hope For Miscarriage (feat.Jesper Vicencio Gün)4. Let Them Hang In The Halls (feat. Alex Terrible)5. Slap6. +47 30297. Domestic Abuse (feat. Damien)8. She Wept As I Told Her9. Godforsaken (feat. Joel Holmqvist)10. Death Is All I Think About11. Drowning RegretBand Members:Vebjørn Iversen–GuitarJakob Skogli–VocalsUlrik Linstad-BassFredrik Kåsin-Drums

atenaalbum.jpg

 

Album tracklist:1. Intro2. Born Rotten3. No Hope For Miscarriage (feat.Jesper Vicencio Gün)4. Let Them Hang In The Halls (feat. Alex Terrible)5. Slap6. +47 30297. Domestic Abuse (feat. Damien)8. She Wept As I Told Her9. Godforsaken (feat. Joel Holmqvist)10. Death Is All I Think About11. Drowning RegretBand Members:Vebjørn Iversen–GuitarJakob Skogli–VocalsUlrik Linstad-BassFredrik Kåsin-Drums Album tracklist:
1. Intro
2. Born Rotten
3. No Hope For Miscarriage (feat.Jesper Vicencio Gün)
4. Let Them Hang In The Halls (feat. Alex Terrible)
5. Slap
6. +47 3029
7. Domestic Abuse (feat. Damien)
8. She Wept As I Told Her
9. Godforsaken (feat. Joel Holmqvist)
10. Death Is All I Think About
11. Drowning Regret

LineUp:

Vebjørn Iversen–Guitar
Jakob Skogli–Vocals
Ulrik Linstad-Bass
Fredrik Kåsin-Drums

https://www.facebook.com/atenaofficial/