LEPROUS spiller på Vulkan Arena

LEPROUS spiller på Vulkan Arena

Photo: Bjørn Tore Moen

 

Leprous kommer tilbake til Vulkan Arena!

Denne gangen med ny musikk og turneavslutning hos oss! I en sjanger hvor det er vanskelig å skille seg ut har Leprous inntatt en tydelig posisjon. Bandet slapp sitt femte album, ”Malina” i 2017, og mottok strålende kritikker. Samme året tok de fatt på sin største turné som headlinere, og den samme høsten fylte de også Vulkan Arena.

Fra før av har bandet også albumene "Tall Poppy Syndrome", "Bilateral", "Coal"og "The Congregation". Sistnevnte fikk enorm suksess – men det skal sies at bandet ikke tar suksess som en selvfølge. De har fortsatt å jobbe hardt, lært og lærer av sine feil og tror på å pushe grenser. I 2018 slapp de singelen "Golden Prayers" og i januar 2019 kom deres coverversjon av Massiv Attacks "Angel", samt en musikkvideo.

Leprous er kjent for deres stemningsfulle blanding av polyrytmiske spor, melankolske atmosfærer, melodisk vokal og stikkende tekster. Mye å glede seg til med andre ord! Kalenderen deres inneholder utsolgte konserter verden over, og Leprous er et av Norges største og mest aktuelle progband.

Billetter i salg fra fredag; 7. juni kl. 10. – https://www.ticketmaster.no/event/612145

Event https://www.facebook.com/events/2286595698256964/

https://www.facebook.com/leprousband/

https://www.facebook.com/vulkanarena