RIVAL SONS spiller på Forum Scene i Bergen

RIVAL SONS spiller på Forum Scene i Bergen

 

Forum Scene

BERGEN 

23.11.2019

(Dørene åpner 19:00)

 Rival Sons

 +

 

The Last Internationale

 

  

Billettpris

400 (utsolgt for vanlige billetter, VIP billetter tilgjengelig)

Aldersgrense

18 år

Facebook Event  https://www.facebook.com/events/2449869615045997/

Billetter kjøper du her https://www.ticketmaster.no/artist/rival-sons-billetter/78363 eller i døra

HEADLINER – Rival Sons

Rival Sons kommer tilbake til Bergen i 2019!
Bandet er aktuell med det nye albumet Feral Roots, som kom ut i slutten av januar i år. De siste årene har bandet turnert med band som Black Sabbath og Rolling Stones, i tillegg til sine egne headlinerturneer.

Huntington Beach-kvartetten Rival Sons har gjort det til sitt livsverk å ta tilbake den stolte riffrocken som hadde sine beste vekstkår i brytningen mellom 60- og 70-tallet. Det har de langt på vei lykkes med. I løpet av sin karriere har de gitt oss bunnsolide album, proppet med den ene rockjuvelen etter den andre. Vi nevner i fleng: "Pressure & Time", "Keep on Swinging", "Electric Man", "Hollow Bones" og "Open My Eyes"

SUPPORTBAND – The Last Internationale

The Last Internationale ble dannet på gatene i NYC av artisten Delila Paz og gitarist Edgey.
Bandets debutalbum We Will Rule, produsert av Brendan O’Brien, var utgitt i 2014 via Epic Records. Bandet tok så fart og begynte å bygge en stadig voksende fanbase over hele verden. TLI har turnert med artister som Robert Plant, Neil Young, The Who, Kings of Leon, Slash, Scott Weiland, Weezer, OneRepublic, Tom Morello, Lenny Kravitz, Incubus, Royal Blood, og mange flere. De spilte også  på en rekke festivaler i Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika samt at de gjorde flere opptredener på talk shows som David Letterman. I 2015 lanserte TLI et live cover av Mahalia Jacksons «I’m Gonna Live the Life I Sing About in My Song" på Tom Morello plateselskap, Firebrand Records. Sangen gikk umiddelbart til #1 på iTunes sin toppliste over blueslåter i Storbritannia. The Last Internationale har nylig gitt ut sitt andre album, "Soul on Fire".
På denne platen omfavner bandet den dristige musikalske stilen og den opprørske poesien som har karakterisert dem og skilt dem fra dagens rockeband. Selv om TLI har uviklet en moderne lyd som er deres egen, så er fremførelsen mer i tråd med Patti Smith og Gil Scott Heron, enn musikken du hører på radio i dag.

(LINKER)

https://www.facebook.com/rivalsons/

 

https://www.facebook.com/thelastinternationale/

 

https://www.facebook.com/bergenlive/

 

https://www.facebook.com/forumscene/