POD + Alien Ant Farm på Rockefeller

POD + Alien Ant Farm på Rockefeller

POD + Alien Ant Farm / Rockefeller Oslo / Pres av Live Nation

Facebook event  https://www.facebook.com/events/838790889854161/

Dører: 20:00

BILLETTER: kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/612839

California-bandene P.O.D. og Alien Ant Farm byr på en dobbel dose fengende nu-metal!

Billetter i salg onsdag 26. juni kl. 09.00.

Mer enn 25 år inn i karrieren har P.O.D. oppnådd en popularitet få andre forunt. San Diego-kvartetten har gitt ut 10 album som har solgt mer enn 12 millioner eksemplarer, og gitt dem tre Grammy-nominasjoner. De befinner seg i nu-metalens øverste divisjon, og med catchy refrenger og hiphopelementer har de fått store hits med låter som «Alive», «Youth of the Nation» og «Boom», samt nyere låter som «Lost in Forever» og «Beautiful».

Kollegene i Alien Ant Farm har også vært i rockens tjeneste i over 20 år. De har gitt ut fem studioalbum som har solgt mer enn fem millioner eksemplarer verden over. De har hatt en rekke hits, men er mest kjent for sin cover av Michael Jacksons «Smooth Criminal», som toppet Billboards alternativ-liste i 2001. De er kjent for sin humor og uhøytidelige stil – noe man også kan se i deres musikkvideoer.