GÅTE – spiller på Sentrum Scene i Oslo

GÅTE – spiller på Sentrum Scene i Oslo

 

SENTRUM SCENE

   LØRDAG 26.OKTOBER

     KL: 20.00 – 23.00

 

GÅTE

 

                                           Bill. kr. 455,- + bill.avg. Billetter kjøper du  her eller i døra

                                                                       Aldersgrense 20 år leg.

Arrangement på Facebook

– Det er godt å være tilbake, og det føles faktisk like mye som en begynnelse som en fortsettelse, sier Gåte-vokalist Gunnhild Sundli om deres triumf av et comeback.

Gåte ble startet av søskenparet Sveinung og Gunnhild Sundli i 1999. De gjorde seg raskt bemerket med å kombinere norsk folkemusikk med eksplosiv og progressiv rock, og gjennom spektakulære konserter og to studioalbum gjorde de stor suksess. De solgte mer enn 100 000 album, gikk til førsteplass på VG-listen, og ble tildelt flere priser, deriblant Spellemann- og Prøysenprisen.

I fjor kom comebackalbumet «Svevn», et resultat av samarbeidet med folkemusikkguru Knut Buen. Innspillingen presenterer den særegne lyden av et gjenfødt Gåte – det lyder gjenkjennelig, men også nytt. Bandet har alltid hatt en solid forankring i folkemusikken – og med sitt nye heksebrygg står Gåte tydelig med den ene foten i gammelt tradisjonsmateriale, mens den andre er like solid plantet i dagens musikalske uttrykk. Vart og vakkert, vilt og eksplosivt!

Bill. kr. 420,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpnes kl. 20.00.