CULT OF LUNA spiller på Parkteatret

CULT OF LUNA spiller på Parkteatret

Cult of Luna spiller på Parkteatret den 16. oktober

Cult of Luna (SE)

Supp: This Gift Is a Curse (SE) + ATTAN

I mai kom det svenske post-metalbandet Cult of Luna for første gang med ny musikk i helt eget navn siden 2013. Singelen «The Silent Man» er en forsmak på høstens kommende album. Med nytt materiale i bagasjen, legger bandet ut på Europa-turné, og 16. oktober besøker bandet Parkteatret.

Cult of Luna har i flere år blitt hyllet som et av de absolutt beste livebandene i sin sjanger. De siste årene har de vunnet en rekke priser og utmerkelser, og deres storartede og apokalyptiske live-opptredener har blitt en snakkis. Vi kan med andre ord vente oss noe storslagent når de besøker Parkteatret i høst!

Cult of Luna har røtter i Umeå og Luleå, og har sidan starten av 2000-tallet vært en betydelig og innflytelsesrik del av metalscenen. Bandet beveger seg i et grenseland mellom kraftfull doom og stemningsfull post-rock. I den følelsesrike enden av mørk, hard musikk er de i verdenseliten.

Det anerkjente musikkmagasinet Terrorizer har kalt Cult of Luna for «one of the finest live bands on the planet", og den svenske avisen Gefle Dagblad kunne melde følgende: «Till och med när de stämmer gitarrerna låter det snyggt».

Også skrevet om Cult of Luna:
«Completely blown away by the show we’ve just seen.» – Metal Mouth, 9,5/10
«One of the finest live bands on the planet.» – Terrorizer
«Early contender for gig of the year.» – Stereoboard
«Achingly beautiful, Cult of Luna are worthy of devotion.» – Kerrang

Om du enda ikke har opplevd Cult of Luna live, har tiden kommet! Vi sees på Parkteatret i oktober.

cultofluna.com
facebook.com/cultoflunamusic

ATTAN
Det norske dommedagsorkesteret ATTAN slapp tidligere i høst sitt debutalbum «End Of», til unison hyllest fra anmeldere i inn- og utland. Metal Hammer UK slo til med 8/10 på rollespillterningen, og skrev at bandet hadde «a sound so grim and merciless everything it touches turns to tar».

Live er ATTAN et spektakulært kaos uten like, både visuelt og lydmessig, men med akkurat nok dynamikk til at både band og publikum rekker å få hentet seg inn mellom slagene. Når bandet selv beskriver seg som «lyden av et folk som suger margen ut av sitt eget bein» vet du at dette, dette blir hardt.
facebook.com/Attanband

This Gift Is a Curse (SE)
facebook.com/thisgiftisacurse

Bill. kr. 300,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 300,- https://www.ticketmaster.no/event/cult-of-luna-se-billetter/616169

Dørene åpner 19:00ID.: 18

Mer info https://parkteatret.no/concert/cult-of-luna/