INFERNO 2020 – new names announced

INFERNO 2020 – new names announced

Instrumentalbandet RUSSIAN CIRCLES fra USA, sludge stoner rock-band TORCHE også fra USA og thrash death metal-bandet XENOBLIGHT fra Danmark er alle klare for Inferno Metal Festival 2020.

INFERNO METAL FESTIVAL 2020
Inferno Metal Festival 2020 markerer festivalens 20 års jubileum. Festivalen er den lengstlevende metalfestivalen på norsk jord og en av den viktigste innenfor extreme metal verden over. Vi er stolte over å holde denne posisjonen og vil forsette å fronte norske metal-band samtidig som vi sørger for å få band fra alle verdens hjørner til Norge. Inferno Metal Festival holdes over fire hele dager på Rockefeller Music Halls’ to scener Rockefeller og John Dee hver eneste påske. Festivalen har vært utsolgt de siste årene og over halvparten av publikum kommer fra utlandet. Billettsalget inkluderer land som Kina, Australia, Chile, Japan, Taiwan, Canada, USA, Columbia, Argentina og mange mange flere.

RUSSIAN CIRCLES

Det amerikanske instrumentalbandet Russian Circles ble dannet mot slutten av 2004 i Chicago, Illinois, United States. Bandet har gjort internasjonal suksess ved å gi ut en rekke kritikerroste album og heftig turnering. Russian Circles ga nylig ut bandets syvende album, «Blood Year», som ble spilt inn i GodCity Studio i Salem og i Steve Albinis Electrical Audio Studio i Chicago og produsert av Kurt Ballou. Dette blir bandets første konsert på Inferno Metal Festival.

https://www.facebook.com/russiancirclesmusic/

TORCHE

Torche er et amerikansk stoner sludge rock band fra Miami, Florida. Bandet selv har kalt musikken de spiller for "thunder pop". Torche ble til i 2004 og har siden den gang utgitt hele fem skiver. Bandets siste verk er «Admission» som ble utgitt denne sommeren. Skiva er et solid stykke arbeid som er stappet med overraskelser og tung musikk. Dette blir Torches første konsert på Inferno Metal Festival!

https://www.facebook.com/torcheofficial

XENOBLIGHT

Xenoblight er et dansk thrash/death metal-band fra Silkeborg i Danmark. Bandet er av nyere dato og ble dannet så sent som i 2017. Bare et år senere var bandets debutalbum «Procreation» utgitt og høstet god kritikk. Siden da har bandet turnert både her og der og med det fått en stigende fanskare. Bandet gjorde nylig en fantastisk konsert på Southern Discomfort Festival og nå er det på tide at bandet erobrer Inferno Metal Festival!

https://www.facebook.com/Xenoblight/

 

BILLETTER

4 dagers billett: 2500,- NOK

Dagsbillett: 800,- NOK

http://tickets.infernofestival.net

CLARION HOTEL® THE HUB – OFFISELT FESTIVALHOTELL

Infernos offisielle hotell for 2020 er Clarion Hotel – The Hub. Få rabatt ved å bestille nå ved å bruke bookingkoden INFERNO.

På hotellet vil både Infernos crew, artister og publikum bo under festivalen. Hotellet er også hjem til konferansedelen av programmet kalt Inferno Music Conference. I tillegg vil du finne DJ-er i baren både før og etter festivalen.

Gå til https://infernofestival.net/no/festival/hotel.aspx for flere detaljer eller til https://www.nordicchoicehotels.com/hotell/?search=inferno-no for bestilling.

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2020:

KREATOR – MAYHEM – VENOM – MARDUK – IHSAHN – KAMPFAR – VED BUENS ENDE – VREID – CADAVER – MYRKSKOG – RUSSIAN CIRCLES – BÖLZER – BENIGHTED – WHOREDOM RIFE – UADA – DJERV – HAMFERÐ – TORCHE – DYSCARNATE – 1914 – SOLBRUD – SYLVAINE – VALKYRJA – ASAGRAUM – XENOBLIGHT

+ MANY MORE TO BE ANNOUNCED