OPETH listening party

OPETH listening party

Nytt listening party fra Legend Trondheim for Opeths kommende skive

OPETH "In Cauda Venenum" listening party (både engelsk og svensk versjon)

Good Omens – Trondheim
26.09.2019 kl 20:00
20 år leg plikt
Gratis inngang

27. september slipper Opeth sitt 13. album. Albumet heter "In Cauda Venenum" og det vil bli gitt ut på både svensk og engelsk. Legend Trondheim feirer dette kvelden i forveien i andre etasje på Good Omens med DJ og Opeth quiz.

Eventen starter klokken 20:00 og Legend Trondheim snurrer den svenske versjonen av skiva med en gang. Når den er ferdig, kjører vi Opeth quiz, der vi har 3 fisefine Opeth t-skjorter og en forseglet promo CD i premier. Så fort premieutdelingen er over, pøser vi på med den engelske versjonen av "In Cauda Venenum". Videre utover mot natta vil DJ Wynocha snurre progressive metalgodbiter over anlegget.

FB Event: https://www.facebook.com/events/350202835869829/