Sublime Eyes slipper ny låt

Sublime Eyes slipper ny låt

Bandfoto av Helge Knudsen

Sublime Eyes med singel nr 2: "Med Tiden Gror"!

Mer av det brutale, mer melodi, mer groove, flere soloer og mer energi. Sounden er mer episk og mektig enn tidligere, der Sublime Eyes har tatt det beste fra de første utgivelsene og injisert inn ny inspirasjon, som skal få metal-publikummet til å dirre helt opp til de utstrakte metal-hornene.

 
Det kommende albumet er spilt inn på flere lokasjoner, mikset & mastret av verdenskjente Lasse Lammert – og musikken selv er et resultat av samtlige medlemmers ideer om hvordan Sublime Eyes skal være.
 
sublimeeyes_medtidengror.jpg
 
 
Sublime Eyes er:
 Arvid Tjelta – vokal
 Tom Arild Dalaker – gitar
 Jan T. Vinningland – gitar
 Jørn Håvard Helseth – bass
 Einar Petersen – trommer

Artwork & layout av Costin Chioreanu
Musikk og tekst av Sublime Eyes
Mikset & mastret av Lasse Lammert


https://www.facebook.com/SublimeEyesBand/