DJERV OG BÖLZER TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2020

DJERV OG BÖLZER TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2020

 

DJERV OG BÖLZER TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2020

Inferno Festival er stolte av å kunne annonsere at det norske metal-bandet DJERV og Sveitserlands black/death metal-duo BÖLZER er klare for å spille på Inferno Metal Festival 2020!

INFERNO METAL FESTIVAL 2020:
MAYHEM – KAMPFAR – VED BUENS ENDE – CADAVER – MYRKSKOG – BÖLZER – DJERV – SYLVAINE – VALKYRJA

DJERV
Djerv ble dannet i 2010 av medlemmer fra band som Animal Alpha, Stonegard og Trelldom. I 2011 kom bandets debutalbum som høstet en strålende mottagelse fra både presse og publikum. Djervs unike måte å kombinere catchy hard rock med mer aggressiv metal traff en nerve hos publikum. Etter få dager havnet skiva på åttende plass på VG-lista. De påfølgende årene gikk med til tung turnering før bandet gikk i dvale. Nå er bandet tilbake – sterkere enn noen sinne! Etter fem år spiller endelig Djerv live igjen og vi ønsker dem velkommen tilbake til Inferno Metal Festival!
https://www.facebook.com/djervmusic/

BÖLZER
Sveitserne i Bölzer fikk raskt mye oppmerksomhet etter at de ga ut demoen «Roman Acupuncture» i 2012 og den påfølgende EP-en «Aura» i 2013 grunnet måten bandet manet frem unike black metal-hymner og tunge riff med kun to personer i bandet. Debutalbumet «Hero» kom i 2016 og fikk svært gode tilbakemeldinger fra alle hold. Dermed har bandet blitt invitert til å spille i store deler av verden. Nå har endelig tiden kommet for å ta turen til Inferno Metal Festival!
https://www.facebook.com/erosatarms/

INFERNO METAL FESTIVAL 2020
Inferno Metal Festival 2020 markerer festivalens 20 års jubileum. Festivalen er den lengstlevende metalfestivalen på norsk jord og en av den viktigste innenfor extreme metal verden over. Vi er stolte over å holde denne posisjonen og vil forsette å fronte norske metal-band samtidig som vi sørger for å få band fra alle verdens hjørner til Norge. Inferno Metal Festival holdes over fire hele dager på Rockefeller Music Halls’ to scener Rockefeller og John Dee hver eneste påske. Festivalen har vært utsolgt de siste årene og over halvparten av publikum kommer fra utlandet. Billettsalget inkluderer land som Kina, Australia, Chile, Japan, Taiwan, Canada, USA, Columbia, Argentina og mange mange flere.

BILLETTER
4 dagers billett: 2250,- NOK
Dagsbillett: 800,- NOK
http://tickets.infernofestival.net

CLARION HOTEL® THE HUB – OFFISELT FESTIVALHOTELL

Infernos offisielle hotell for 2020 er Clarion Hotel – The Hub. Få rabatt ved å bestille nå ved å bruke bookingkoden INFERNO.

På hotellet vil både Infernos crew, artister og publikum bo under festivalen. Hotellet er også hjem til konferansedelen av programmet kalt Inferno Music Conference. I tillegg vil du finne DJ-er i baren både før og etter festivalen.

Gå til https://infernofestival.net/no/festival/hotel.aspx for flere detaljer eller til https://www.nordicchoicehotels.com/hotell/?search=inferno-no for bestilling.