UNDERWING – slipper ny EP 1. juni

UNDERWING – slipper ny EP 1. juni

Photo by Dan Kristiansen

 

Det norske prog-grunge bandet Underwing slipper sin andre EP «Spirals» den 1. juni via Pinecone Records

Ved å ta inspirasjon fra genrer som prog, stoner og grunge, så har bandet lagd et unikt musikalsk uttryk! Kort og godt: Hvis Black Sabbath og Alice in Chains fikk et barn som ble adoptert av Tool, og tilfeldigvis var naboer med Soundgarden og Motorpsycho, ville resultatet blitt Underwing.
 

Hør på bandets nye singel «We Lie Awake» HER, eller se videoen

Bandet gav i 2017 ut sin debut EP, Kaela Upsweep, som høstet gode kritikker både nasjonalt og internasjonalt. Med mer enn en 300.000 strømninger på Spotify for bandets debut EP, er Underwing Norges mest strømmet prog-grunge debutband! Underwing har brukt 2018 både på landeveien og i studio, og 2019 vil se bandet nå nye høyder.

 

underwingalbum.jpeg

 

«Spirals» forteller en historie om hvordan man gjennom livets løp gjentatte ganger møter de samme utfordringene og situasjonene. Livet kan ses på som en spiral hvor man gradvis utvider perspektiver og lærer mer som gjør at dine handlingsmåter endrer seg. ‘We Lie Awake’ takler sitt perspektiv av spiralen ved å vise en dissosiativ side av livet. Som en av de tyngste låtene fra bandet, vises det på mange måter gjennom låten en splittelse av identitet både i lydbilde og tekst. En splittelse, som forenes på slutten ved en godkjennelse av begge parter.

Underwing er:
Jesper Murphy
Enyeto Kotori
Magnus Christiansen
Thomas Myhren
Joachim Walle Michalsen

www.underwing.band
https://www.facebook.com/Underwingmusic/
https://underwingband.bandcamp.com/