Tons of Rock + Rockefeller = sant!

Tons of Rock + Rockefeller = sant!

Tons of Rock + Rockefeller = sant!

Tons of Rock utvider festivalprogrammet i begge retninger. Åpningskonsert i Operaen med ACCEPT er straks utsolgt. I dag ble det kjent at Norges største helårsarrangør, Rockefeller, åpner dørene for publikum med tre dager etterfest. Under navnet Tons of Rockefeller slår de seg sammen for å arrangere offisielt Tons of Rock aftereparty 27. – 29. juni. 
Rekordmange publikummere fra hele verden har sikret seg billett når tidenes rockefest kommer til Oslo – og etter deilige dager på Ekebergsletta fortsetter festen på Rockefeller til seine nattetimer. 

Tons of Rock Festivalen har det heftigste rock- og metalprogrammet vi noensinne har sett på norsk jord. Tre dager med Kiss sin avskjedsturne, Volbeat, Def Leppard, Slayer for siste gang i Norge, In Flames, Dream Theater, Dropkick Murphys, Behemoth, Gluecifer, Satyricon og mange flere. Dette blir storslått, sier bookingansvarlig Joakim Throndsen hos Rockefeller,  og fortsetter:  Vi gleder oss enormt til å samle hele rock og metall-Norge under samme tak, tre dager til ende.
De skal fylle Rockefeller og Torggata 16 til randen med norske og internasjonale Rock-Djs, filmer, merch, mat og overraskelser når rock- og metalfolket samles under samme tak. 

Oslo, Europas beste rockeby
Oslo er en av Europas beste rockebyer, og det finnes ingen tvil om at Rockefeller er Norges feteste venue. De fleste av bandene som spiller på Tons of Rock har vært innom den historiske scenen, og alle elsker å komme til Rockefeller. Tons of Rock er derfor enormt glade for at Rockefeller hver kveld under festivalen vil huse offisielt afterparty for vårt strålende publikum.  Når mørket senker seg over Ekeberg, så tar vi med oss stemningen inn på Rockefeller hver kveld. Tons of Rock elsker Oslo, og hele byen skal merke at titusenvis av rockere inntar hovedstaden den siste helga i Juni, sier Jarle Kvåle i Tons of Rock.
 
Tons of Rockefeller?  
Kl.23:00 – 03:00 hver dag under festivalen, fra 27. – 29- juni. 
Arrangementet er gratis.