TONS OF ROCK med nok en (norsk) gavepakke til fansen

TONS OF ROCK med nok en (norsk) gavepakke til fansen

Tons of norsk på Ekebergsletta!

Raga Rockers og The Dogs på hjemmebane, Vreid tilbake fra det store utland og prog, speed og doom-metal med Circus Maximus, Heave Blood & Die og Black Viper. Tons of Rock med nok en (norsk) gavepakke til fansen!

Tons of Rock lovte ekspansjon med flyttingen til Oslo- og har med årets line-up virkelig holdt sine ord. Tons of Rock tegner seg til å bli i en gigantisk folkefest med rekordsalg av billetter når band som KISS, Volbeat, Def Leppard, Slayer, In Flames, Dropkick Murphys, Gluecifer, Satyricon, Behemoth og mange flere har bekreftet sin ankomst til Ekebergsletta 27. til 29. juni 2019.

Oslos største rockeband og mestselgende hunder

Raga Rockers er en av de fire store og ubestridte konger av Oslorocken. De solgte nylig ut selveste Rockefeller to ganger, og turnerer i disse dager for utsolgte hus landet rundt. I januar slapp de låta «Faneflukt» i gjenkjennelig og deilig Raga Rockers- stil. Til Ekebergsletta kommer de med en hitparade få kan matche- og konserten 28. juni blir garantert hjemmeseier på hjemmebane.
The Dogs, Norges mest solgte band på vinyl i 2018! Bandet som er frontet av Kristopher Schau kom som alltid med nytt album i januar, og albumet «Before Brutality» fikk toppkarakterer over hele linja.

Massiv respons fra publikum verden over
– Med årets program opplever vi en enorm respons og et hav av tilbakemeldinger på våre headlinere. Det er selvsagt gøy, men vi kjenner publikummet vårt godt og vet at slipp som vi gjør i dag er viktig for Tons-fansen. Vi skal treffe mange lag av rock og metal, og er svært stolte av å kunne ha en solid norskandel. Norge leverer band på øverst hylle og vi er sikre på at dagens seks band av legender, pionerer og fremtidens stjerner vil sikre den gode opplevelsen for publikum, sier Lars Tefre Baade, presseansvarlig for Tons of Rock.

Verdensreiste sogninger
Vreid er synonymt med Sognametal og bandet er aktuelle med det kritikerroste albumet «Lifehunger». Sogningene er blant landets mest bereiste band og kan ved årsavslutning i 2019 skilte med utsolgte hus i hele Europa, USA, Canada og Mexico. Fredag 28. juni returnerer de til Norge og er klare for Oslo og Ekeberg.
I tillegg ble det i dag klart at bandene Circus Maximus, Heave Blood & Die og Black Viper er bekreftet til det som er omtalt som festivalsommerens mest omfattende programmer.

 

Foreløpig program
TORSDAG 27.JUNI 2019

KISS
DROPKICK MURPHYS
BEHEMOTH
Satyricon
ULVER
AMARANTHE
BLACK DEBBATH
DJERV
WHILE SHE SLEEPS
FREDAG 28. JUNI 2019
SLAYER
VOLBEAT
MAYHEM
TESSERACT
BURY TOMORROW
VLTIMAS
HALLAS
CONSEPTION
LØRDAG 29.JUNI 2019
 DEF LEPPARD
DREAM THEATER
IN FLAMES
GLUECIFER
TESTAMENT
OSLO ESS
POWERWOLF
CARCASS
OBLITERATION

 

NB! FLERE ARTISTER SLIPPES TIL ALLE DAGER OG PROGRAMENDRINGER KAN FOREKOMME. DETTE ER ET FORELØPIG FESTIVALPROGRAM DER DET KAN BLI ENDRINGER. KJØPTE BILLETTER REFUNDERES IKKE.

 

https://tonsofrock.no/