RAVN – I MØRKE NATT – SLIPPFEST

RAVN – I MØRKE NATT – SLIPPFEST

 

 

 

 GOOD OMENS
(TRONDHEIM)
 

19.01.19
(Dørene: 20:00)

 

RAVN

+

WYRUZ

+

SEQUOIA

 

Billettpris:

170


Billettsalg:

 

https://goodomens.hoopla.no/sales/ravn

  Facebook Event

 

https://www.facebook.com/events/185001632384658/

 

 

Trondheimsbandet Ravn er et metalband som henter inspirasjon fra norsk folkehistorie, eventyr og sagn, og musikken preges av dette. Tunge gitarriff blandes med vakker kvinnelig vokal på trøndersk. Bandet har holdt på siden 2012, men våren 2018 slapp de sin debutskive I mørke natt. Skiva har mottatt gode tilbakemeldinger i både inn- og utland. Skiva er egenfinansiert og distribuert digitalt, men også mulig å få kjøpt i fysisk format (CD) direkte fra bandet.

Heavymetal.no 7,5/10
folk-metal.nl 7/10
Steel on fire 8/10


Nå er endelig dagen kommet for å feire slippet! Med seg har de fått thrash/death-bandet Wyruz som med sin tekniske aggressive metal har turnert i Europa med Blood Red Throne og spilt på flere norske festivaler b.la. Inferno, Southern Discomfort, ByLarm og Blastfest. I tillegg har de fått med seg relativt ferske Sequoia, som med sin bredbeinte rock har gjort seg godt bemerket med sin nyeste EP. Band de har blitt sammenliknet med er f.eks ny-gjenforente Gluecifer.

Dette blir en aften med god, variert musikk for å feire slippet av Ravns debutalbum! Her blir det noe for en hver fan av litt hardere musikk! I tillegg vil dette bli innvielsen av det siste tilskuddet av nye klubbscener i Trondheim, Good Omens’ nye klubbscene i Fjordgata 60

Foreløpig spilleplan

21:00 Sequoia
22:00 Ravn
23:00 Wyruz