JERNVERKET i podkastformat

JERNVERKET i podkastformat

Har du hørt JERNVERKET i podkastformat?

I mange år har Helle Stenkløv vært en av de viktigste metall-stemmene i Norge og de fleste kjenner henne  for Jernverket.  I september 2018 gikk programmet over fra radio til podkastformatet.

Jernverket ble en suksess i undergrunnen fra første stund. Glemte hardrockperler og fremtidige metalklassikere fikk sin plass på spillelistene, mens store og små band delte sine beste historier med lytteren. Enslaved, Ghost, Høst, Judas Priest, Sepultura, Tribulation og Vazelina Bilopphøggers er bare noen av dem som har fortalt sine beste historier til programleder Helle Stenkløv.

Jernverket har bygget et tett forhold med hardrockmiljøet. Programmet har vært – og skal være – et talerør for band, konsert- og festivalarrangører, magasiner, platesjapper og distroer.

Metal- og hardrockprogrammet Jernverket ble sendt på Radio Rox fra 2012-2017 og etter det på Radio Rock fra 2017-2018. Høsten 2018 gikk den over til podkastformat der både nye og gamle intervjuer er tilgjengelig på websida https://jernverket.com, iTunes, Spotify og andre podkastapper Hver fredag kan mann høre på nye intervjuer. Det legges også ut spillelister i forbindelse med intervjuer

Abonner på Jernverket via din podcastapp eller last ned episodene fra jernverket.com eller se på en liste med eksisterende episoder: https://jernverket.com/episoder/