MONSTER MAGNET spiller på Byscenen i Trondheim

MONSTER MAGNET spiller på Byscenen i Trondheim

 

 Byscenen
(TRONDHEIM)
 

12.01.19
(Dørene: 20:30)

 

MONSTER MAGNET

+

PUPPY

+

BLOOD ON WHEELS

 

Billettpris:

375


Billettsalg:

 

https://byscenen.hoopla.no/sales/4149367821

  Facebook Event

 

https://www.facebook.com/events/2177399772330497/

 

 

New Jersey bandet Monster Magnet har holdt det gående siden 1990 da de debuterte med den selvtitulerte Ep´n Monster Magnet. Bandet fikk etter hvert større oppmerksomhet og da albumet ”Superjudge” kom ut i 1993, fikk de også tung rotasjon på MTV med låta ”Twin Earth”. Albumet Superjudge inneholder for øvrig mange fan favoritter som ”Black Balloon”, ”Cage Around The Sun” med mer.

Etterfølgeren ”Dopes To Infinity” regnes som en klassiker! Låter som ”Negasonic Teenage Warhead”, ”Dopes To Infinity” og et rykte som et fantastisk liveband, fikk bandet en stadig større fanskare, men det var først med albumet ”Powertrip” i 1998 at Monster Magnet fikk sitt store kommersielle gjennombrudd. Anført av monsterhiten ”Spacelord” ble plutselig bandet allemannseie og turnerte med storheter som Aerosmith, Metallica og Marilyn Manson.

Vi spoler fort frem til 2018 og deres siste utgivelse ”Mind Fucker” som har fått overraskende gode anmeldelser. Dave Wyndorf og co er i form!

Sist de gjestet Trondheim spilte de for et meget entusiastisk Pstereo-publikum.

Dette kommer til å bli en fantastisk kveld på Byscenen!

20.30 – Dørene åpner
21:15 – Support: Puppy
22:00 – Support: Blood On Wheels
22:30 – Monster Magnet