Anna von Hausswolff i Sofienberg Kirke

Anna von Hausswolff i Sofienberg Kirke

Anna von Hausswulff i Sofienberg Kirke

FKP Scorpio & BLÅ presenterer: Anna von Hausswolff
Sofienberg Kirke  – Torsdag 21. mars

Billetter i salg mandag 14. januar klokken 09:00 via Ticketmaster.no

Torsdag 21. mars i Sofienberg Kirke har FKP Scorpio & BLÅ gleden av å gi dere en helt unik konsertopplevelse. For første gang i Norge skal Anna von Hausswolff gjøre en orgelkonsert med fullt band. Dette blir hennes første konsert i landet etter at hun gav ut ett av fjorårets beste, og mest kritikerroste, album «Dead Magic».

Med nettopp orgelet og sin uttrykksfulle røst som sitt fremste våpen har Anna von Hausswolff etablert seg som en av de ypperste og mest kompromissløse artistene fra Skandinavia siden hun fikk sitt gjennombrudd i 2009.

Gjennom de siste 10 årene har hun bydd på flere fenomenale album og komposisjoner hvor lydbildet har vært like stort som hennes artistiske visjoner. For de av dere som enda ikke har oppdaget hennes fantastiske univers, kan det noe enkelt forklares som et krysningspunkt hvor Swans møter PJ Harvey, eller Susanne Sundfør som har røsket med seg Ulver som backingband.

Unikt er uansett nøkkelordet her. Tett og intenst og like dystert som vakkert. Dette er stor musikk som løfter selv de høyeste kirketak.

Dead Magic på Spotify:
https://open.spotify.com/album/29haLrvX37jDkDfwVk4FKV?si=mH_8Em9ISLS1hBOIgFk2Kw

www.fkpscorpio.no
www.blaaoslo.no
www.annavonhausswolff.org