NORSK URSKOG 2019 søker band

NORSK URSKOG 2019 søker band

Norsk Urskog søker etter norske metalband som ønsker en sjanse til å promotere seg selv og musikken sin på Infernofestivalen i 2019.

*Norsk Urskog* er et prosjekt for å promotere norsk undergrunnsmetal til publikum og bransje under Infernofestivalen, som går av stabelen i påsken. Det hele foregår rett og slett ved at vi lager en samlecd med norske band som legges i bagene som deles ut sammen med festivalarmbåndet.

Det vil være en profesjonelt trykket CD med vanlig papp/promo-cover. CDene vil deles ut til bransje og publikum under festivalen, et publikum som i stor grad er internasjonalt. I tilleggsamarbeider vi med Metalheads Against Bullying som har mulighet å dele ut CDene på andre festivaler i Norge eller Europa

Med Norsk Urskog ønsker vi å vise frem både bredden og kvaliteten på det norske metalmiljøet. I tillegg prøver vi å organisere en konsert kveldmed fri alder slik at alle kan bli med og nytte den gode musikken som vi promoterer.

Registrering skjema finnes på websida vår – https://norsk-urskog.no/ For spørsmål send gjerne en epost til andrea@imabalance.no

En stor takk til Infernofestivalen og Turbine Agency, som er med å gjøre dette prosjektet mulig.