OBLITERATION – nytt album ute idag

OBLITERATION – nytt album ute idag

OBLITERATION

 "CENOTAPH OBSCURE"
Ute idag via

INDIE RECORDINGS

 

«‘Cenotaph Obscure’ er det fjerde albumet fra de norske dødsmetallvokterne i OBLITERATION. Nesten ti år etter deres nå blivende klassikere ‘Nekropsalms’ (2009) og det opprivende opuset ‘Black Death Horizon’ (2013), utvides kvartettens egenrådige sound; med leadtung gammeldags dødsmetall ispedd en porøs ettersmak av doom og black metal. Det er innovativt, men samtidig ikke vanskelig å gripe fatt i, teknisk komplekst uten gitarrunking, og obskurt uten å være diffust – Obliteration er sannelig håndtverksmestere. ‘Cenotaph Obscure’ ble innspilt i Studio Cobra, Stockholm, med Martin «Konie» Ehrencrona ved roret, som igjen styrte skiva inn mot en organisk men rett-i-fleisen-produksjon. I perfekt samsvar med musikken omhandler tekstene dystopi- og dommedagstematikk, utdødde sivilisasjoner og interdimensjonale portaler. Skiva krystalliserer Obliterations lederstatus innen den norske death metal-scenen, og leverer et portrett av grufull, dog monumental death metal slik det er ment til å være; obskurt, skittent og uforutsigbart.» – Einar Sjursø (Virus, Infernö. Duplicate Records).

 

Se singlen "Cenotaph Obscure" her:

 

Lineup:

Sindre Solem -Vocals & Guitars
Arlid Myren Torp – Guitars
Didrik Telle – Bass & Vocals
Kristian Valbo – Drums & Percussion

 

Tracklist

1. Cenotaph Obscure

2. Tumulus of Ancient Bones

3. Orb

4. Eldritch Summoning

5. Detestation Rite

6. Onto Damnation

7. Charnel Plains

 

 

https://www.facebook.com/obliterationofficial/