BLACK DEBBATH spiller på Byscene

BLACK DEBBATH spiller på Byscene

 BYSCENEN
(TRONDHEIM)
 

17.11.18
(Dørene åpner: 21:00)

 

BLACK DEBBATH
Billettpris: 305NOK

Aldersgrense: 18 år
Billettsalg:

https://byscenen.hoopla.no/sales/2934310691

  Facebook Event

 

https://www.facebook.com/events/192560081387014/

 

 

 

26. oktober er Black Debbath endelig tilbake med ny plate og turné – og 17. november kommer til Trondheim og Byscenen!

Det har hersket det reneste kaos i norsk offentlighet den siste tida.
Politikernes grenseløse kåthet har spilt dem fullstendig ut over sidelinja, mens mediene fortaper seg i alskens uvesentligheter på jakt etter klikk og kontrovers.
– Verden står i brann og alle ser ut til å gi faen.

Savnet av en styrende, moden og besluttsom hånd er påtagelig, og folk har spurt seg: Hvor er Debbath? Den femte statsmakt? Har de glemt oss? Mange har grått. Men, neida! Debbath har ikke glemt. Debbath har bare hvilt seg litt og samlet krefter til nok et frontalangrep på en stat som har tapt sine idealer, en offentlig debatt som utarter og en presse som sover der den i det minste burde ha vært halvvåken.

26. oktober vender veteranene BLACK DEBBATH tilbake med sitt åttende album NORSK BARSK METAL. Det er bare Black Debbath som har den nødvendige autoritet i alle leirer til å ta dette nødvendige oppgjøret med samfunnsutviklingen. Med tungrockens kraft er de umulige å argumentere mot, da de vinner enhver krangel og diskusjon gjennom overdrevet volum, groove og samspill. – Dette kommer klart til uttrykk på den nye plata hvor de blant annet går til frontalangrep på kongehuset med Legg monarkiet ut på anbud, de påpeker behovet for Etiske retningslinjer for tryllekunstnere og trollmenn og de belyser rovdyrdebatten fra alle sider med Hele Norge roper ulv!

Dermed er det endelig håp om at offentligheten igjen vil falle til ro, og at vi alle kan konsentrere oss om viktigere ting. Albumet ledsages av en landsomfattende turné som bringer de til Byscenen 17. November