ENSLAVED // GAAHLS WYRD // VREID + SUPPORT: ONE TAIL, ONE HEAD

ENSLAVED // GAAHLS WYRD // VREID + SUPPORT: ONE TAIL, ONE HEAD

 BYSCENEN
(TRONDHEIM)
 

01.12.18
(Dørene åpner: 19:30)

BEYOND THE GATES LIVE PRESENTERER:
ARMY OF THE NORTH STAR TOUR 2018

 

ENSLAVED
GAAHL’S WYRD
VREID

+ supp. One Tail, One Head

Billettpris: 375NOK

Aldersgrense: 18 år
Billettsalg:

https://byscenen.hoopla.no/sales/2191816298

  Facebook Event

 

https://www.facebook.com/events/1300920676706398/

 

 

 

I november legger Beyond the Gates-festivalen som normalt sett har tilhold i Bergen ut på veien. «Army of the North Star Tour 2018» blir den heftigste metal-pakken som har rullet langs norske og svenske landeveier på lange tider. Turneen toppes av de norske metal-nybrottsarbeiderne, Enslaved. I tillegg får det Spellemann-vinnende bandet godt selskap av Gaahls WYRD, Vreid og et utvalg håndplukkede supportband på de ulike stoppestedene. Disse inkluderer blant andre Whoredom Rife, Gehenna og One Tail, One Head.

I fjor gjorde Enslaved en eksklusiv Beyond the Gates-konsert hvor de spilte gjennom hele sitt sjangerdefinerende debutalbum, i år står det klassiske albumet, «Frost» for tur på samme sted. Til vinteren skal bandet dra meg seg litt av denne magien ut på veien og gjøre et sett med låter fra tidlig i karrieren samt låter fra deres Spellemann-vinnende og kritikerroste album, «E» fra i fjor.

Festivalarrangør Torgrim Øyre forteller:
Jeg tror vi kan trygt å si at Enslaved ga de fleste festivalpublikummet hakeslepp med sin fremførelse av " Vikingligr Veldi" under fjorårets Beyond the Gates. Det var en heftig opplevelse å høre dette materialet fremført av et band med over 20 års erfaring som turnerende band. Enslaved klarte å på en unik måte å beholde den opprinnelige nerven i låten, samtidig som sangene fikk et nytt nivå av finesse og emosjonell dybde. Enslaved har alltid vært et fremoverskuende band og går aldri for de enkleste løsningene. Det handler hele veien om å skape nye teksturer og finne nye musikalske løsninger. Deres nyeste album "E" er et godt vitnesbyrd om det. Jeg gleder meg massivt til å høre hva denne gjengen kan gjøre 25 år med metal-historie.

Kvelden blir ikke noe dårligere av at man får fenomenale band som Gaahls WYRD og Vreid med på kjøpet, begge plateaktuelle i det samme tidsrommet. Vi ser frem til ta med oss Beyond the Gates-magien ut på veien. Dette blir mer enn en vanlig konsertkveld på byen. Sees i november!

Gaahls WYRD er det nye bandet til Gaahl kjent som vokalist i Gorgoroth, God Seed og Trelldom. Bandet har nettopp unnagjort to europaturneer og er for øyeblikket i studio for å spille inn nytt album som er ventet til høsten. Bandet vil fremføre et utvalg sanger fra hele Gaahls karriere, samt originalt materiale. Dette bandet er et monster i konsertsammenheng.

Vreid er allerede for veteraner å regne og en av sogna-metal-sjangerens fremste fanebærere. Bandet har nylig spilt inn oppfølgeren til 2015-albumet, "Solverv". Det kommer til å smelle hardt.

01.12 Byscenen, Trondheim + One Tail, One Head

 
https://www.facebook.com/enslaved/
https://www.facebook.com/gaahlswyrd/
https://www.facebook.com/vreidofficial/
https://www.facebook.com/onetailonehead/
https://www.facebook.com/beyondthegatesbergen/