FISH spiller på Byscenen i Trondheim

FISH spiller på Byscenen i Trondheim

Proglegenden Fish endelig tilbake til Trondheim!

Derek William Dick alias Fish ble for alvor kjent med Marillion og utgivelsen ”Misplaced Childhood” fra 1985. Fish forlot Marillion i 1988 og startet med det sin egen solokarierre. Fish har en svært hengiven tilhengerskare og vi blir vel ikke overrasket om Byscenen selges ut relativativt kjapt.

Som årgangsvin blir Fish bare bedre og bedre, og regnes av mange som en av verdens beste liveartister. Hans konserter blir beskrevet som å bli underholdt av en generøs og munter vert på en særdeles livlig fest. Regn med at mannen går i barndommen denne gangen også, og framfører klassikere fra både Marillion- og soloperioden. Bør oppleves!

05. Oktober – BYSCENE, Trondheim
Kongens Gate, 7012

Dørene åpner kl 20.00

Cc 450 + avgift

18 år leg.plikt

Event: https://www.facebook.com/events/2034349330223826