NM I LUFTGITAR PÅ TONS OF ROCK

NM I LUFTGITAR PÅ TONS OF ROCK

 
Hvem er Norges beste luftgitarist?  Drømmen om en plass på scenen under Tons of Rock finner du garantert hos de fleste publikummere. Tons of Rock og Norsk Tipping kan få drømmen til å gå i oppfyllelse mot en god porsjon karisma og utstråling.Tons of Rock og Norsk Tipping arrangerer NM i luftgitar på Tons of Rock 2018 Innledende runder onsdag 20. og torsdag 21. juni. Finale fredag 22. juni.
 
Diskusjonen om hva som er den ultimate rockegitaren har eksistert like lenge som den elektriske gitar. Gibson SG, Les Paul, Flying V eller Fender Stratocaster? Under årets Tons of Rock dropper vi diskusjonen og kårer en mester basert på luft og innlevelse. I samarbeid med Norsk Tipping og Radio Rock arrangerer nemlig Tons of Rock NM i luftgitar.

 – Nasjonale konkurranser i luftgitar er en stor begivenhet i mange land, og nå ønsker vi på Tons of Rock å etablere den norske versjonen av dette spektakulære fenomenet med stor show-faktor. Perfekt avbrekk mellom konsertopplevelsene, sier Svein Bjørge fra Tons of Rock.
 Alle gitarhelter skal få skinne på scenen
– Norsk Tipping ønsker å gi alle med en liten gitarhelt i magen mulighet til å leve ut drømmen under Tons of Rock. Målet er at NM i Luftgitar skal gi mange som elsker gitarrock muligheten til å skinne på en scene for første gang, og ikke minst at det bidrar til morsom underholdning for alle som er på festivalen, Pål Enger, sponsoransvarlig Norsk Tipping.

-I samarbeid med Norsk Tipping og Radio Rock skal vi lage show på årets festival. Kvalifisering på onsdag og torsdag, med finale på fredagen. Vinneren vinner en ekte gitar pluss heder og ære.
 I tillegg blir det luftgitarstrenger og Tons of Rock t-skjorte til alle finalister, fortsetter Svein Bjørge.

 Er du Norges beste luftgitarist?
 Alle som ønsker å delta må sende inn en video (gjerne mobilopptak!) av seg selv spillende til en Tons of Rock aktuell artist. Sendes luftgitar@tonsofrock.no. Maks 60 sekunder.

NB: Konkurransen inkluderer ikke billett til Tons of Rock 2018.
 Fagjury
I Juryen finner du flere av gitaristene som spiller på Tons of Rock i tillegg til representanter fra festivalen og Radio Rock. Det vil bli vektlagt låtvalg, innlevelse, presisjon, karisma og utstråling

 
TONS OF ROCK 2018 DAGSPROGRAM
 
ONSDAG 20.JUNI 2018:
OZZY OSBOURNEARCH ENEMY – WARDRUNA – EXODUS – ALESTORM – GIRLSCHOOL- GAAHLS WYRD – AUDREY HORNE –  BATTLE BEAST – WHORDOME RIFE – IN VAIN – FØSS
 
TORSDAG 21 JUNI 2018:
ALICE IN CHAINSW.A.S.P. – ABBATH – GÅTE – AT THE GATES – WITCHCRAFT – MARDUK – EPICA – IMPERIAL STATE ELECTRIC  – CARACH ANGREEN –  GOTHMINISTER – RAGNAROK – MALIGNANT ETERNAL – SIBIIR 
 
FREDAG 22 JUNI 2018:
HELLOWEENOPETH – KVELERTAK – SOULFLY – EQUINOX – SKAMBANKT – COVEN –  BLACK DEBBATH – SKELETONWITCH – THE GOOD THE BAND AND THE ZUGLY – LUT – MANTAR – TUSMØRKE