MALAKOFF 2018 annonserer verdenskjent navn til Sogn og Fjordane!

MALAKOFF 2018 annonserer verdenskjent navn til Sogn og Fjordane!

Verdenskjente GHOST til Sogn og Fjordane!

Et av vår tids største rock og metal band er bekreftet til Sogn og Fjordane, og musikkfestivalen Malakoff.
 De Grammyprisbelønte, ansiktsløse og kardinalkledde svenskene med heavy metal-verdensherredømme bekreftet i kveld at de kommer til Nordfjordeid fredag 20. juli, hvor de skal holde en episk midnattsmesse i den magiske vestlandske naturen.

 – Å få besøk av eit av dei nyare tids største metal/rock suksessar – GHOST – er utruleg stort og noko vi har håpa på i mange år. Når dei entrar Malakoffscena i sommarmørket og i våre magiske festivalomgjevnader vert ikkje det noko mindre enn ei EPISK oppleving, sier festivalsjef Arnt-Ivar Naustdal.
 Stort
Ghost er stort både musikalsk og estetisk. Og bandets beryktede liveshow er mildt sagt noe for seg selv. Oppskriften på bandets oppmerksomhet og popularitet ligger i deres kombinasjon av sjokkeffekter, det sterke visuelle uttrykket og deres fengende låter. Sist de gjestet landet var i april 2017 hvor de fylte Oslo Spektrum.

4c2dedd3e897fc6748814e6e44e3143b.jpg
GHOST live 2016
Photo by Andrea Chirulescu

Debuten til Ghost "Opus Eponymous" etablerte seg rask som en stor undergrunnsfavoritt, og oppfølgeren "Infestissumam" sendte dem rett til topps på albumlisten hjemme i Sverige, der de også vant en Grammis. I USA klatret de helt opp til en oppsiktsvekkende 28. plass på verdens viktigste albumliste; Billboard. Siden har Ghost levert solide utgivelser med albumene ”Meliora” og ”Ceremony And Devotion (Live In The U.S.A.), i tillegg til millioner av streams på Spotify.

 

Om Malakoff
 Malakoff holder til i vakre Nordfjordeid i Sogn og Fjordane og har siden oppstarten i 2003 skapt en eventyrlig utvikling med økende publikumstall og kvalitet. I juli forvandles og transformeres den sjarmerende bygda til en kokende metropol for den festivalglade publikummer.

Et variert og massivt artistprogram med store artister, en festivalcamp som koker av god stemning og en festival presentert i rammer som gir opplevelser for livet. Under mottoet ”Våre besøkande skal ha #denbestefestivalopplevinga år etter år” har Malakoff skapt og etablert en av landets største festivaler, og en institusjon som skaper og bygger identitet og bolyst i distrikts Norge.

Årets program består foreløpig av: Ghost, Wolfmother , Thåstrøm, Gluecifer, Unge Ferrari, Gåte, Kjartan Lauritzen, SideBrok og Sirkel, Sag, Slutface og Am K.

Fakta om Malakoff:
Arrangeres på Nordfjordeid i Eid kommune, Sogn og Fjordane
Arrangert siden 2003 –med 650 besøkende-
I 2017 hadde festivalen totalt besøk på 27 000 publikummere.
30 nasjonale og internasjonale artister fordelt på 3 scener.
Tidligere har følgende artister spilt på Malakoff:
Iggy Pop, Biffy Clyro, The Hives, Karpe Diem Susanne Sundfør, Mastodon, Alan Walker, Kvelertak, Kaiser Chiefs, Dropkick Murphys, Opeth, Lars Winnerback, Håkan Hellstrøm, Satyricon, Kaizers Orchestra, Turboneger, The Soundtrack of Our Life, DumDum Boys, First Aid Kit, Timbuktu, Matoma, Ulf Lundell, Gojira, Yelawolf, Gogol Bordello, Mew, Meshuggah m.fl.