VÖÖDÖÖ slipper sin første musikkvideo

VÖÖDÖÖ slipper sin første musikkvideo

Bilde av Troll Toftenes

Bergensbaserte Vöödöö slipper sin første musikkvideo "Lay Me To Rest" på torsdag, 15. februar. Fult alum kommer seinere i år via Indie Recordings.

Den unike sounden til Vöödöö kommer fra bandets brede spenn i musikalske bakgrunner og tilnærming til musikk. Gitarist Sveinung Bukve er en ekte utstyrsnerd, med over en dusin pedaler som han kombinerer for å skape overveldende store effekter – noen ganger mer tilnærmet et orgel eller et romskip enn en gitar, og andre ganger med en mer kontrollert gjennomskjæring blandet med riff som slår deg midt i trynet.

 

Rytmeseksjonen handler utelukkende om tunge grooves og hard bassisering – selv om det er ytterst dynamisk, handler det om å føle musikken, ikke bare i trommehinnene, men også gjennom mellomgulvet og i kjernen av sjela. Sist, men ikke minst kommer Vöödöö til  å sjarmere deg helt gjennom med sin høylytte og imponerende vokal av den teatralske Gøran.

De ektefølte tekstene er basert på Giulianos personlige erfaringer og svever gjennom metaforer og visualiseringer av indre konflikter. Sinne og sorg er fanget i et mørkt og tungt lydlandskap, brodert med sårbare og sterke melodier.

Lydbildet minner om SPAN, blandet med tidlig materiale fra Queens of the Stone Age, og toppet med vokal som kan sammenlignes med Muse og Mars Volta.  

Vöödöö er
Giuliano Antonio LoMonaco: Drums

Stian Brungot: Bass guitar

Gøran Stavang Skage: Vocals

Sveinung Fossan Bukve: Guitar

https://www.facebook.com/heavysoulrock/

http://bandvoodoo.com/

 

Indie_Recordings_logo.png