JANOVE – Spiller på Rockefeller, Oslo

JANOVE – Spiller på Rockefeller, Oslo

Rockefeller
(Oslo) 

24.02.18
(Dørene åpner: 19:00)

JANOVE

Billettpris: 350 NOK (+avgift) Kjøpes her

Aldersgrense: 18 år

 Facebook Event https://www.facebook.com/events/114671662634790/

 

Tidligere i år kom Janove med sitt første norskspråklige soloalbum «Artisten & Marlene», og solgte ut påfølgende turné i rekordfart. Snart er han tilbake med nytt album og konsert på Rockefeller.

Kaizers-vokalisten har vist seg å stå solid plantet også på egne ben. Han var sannsynligvis årets mest etterspurte festivalartist, og suksessen fortsatte med klubbturné utover høsten. Da Janove skulle slippe første single fra det kommende albumet hadde han live-sendinger på sin Facebook-side hvor fansen gjettet bokstaver i tittelen på låta. Over 40 000 så på og det kom inn over 500 forslag.

Prosessen med å lage det første albumet sammen med bandet sitt, var så inspirerende at komponeringen fortsatte gjennom vinter, vår og sommer for Janove. Og han er altså allerede klar med album nummer to.

– De kreative kanalene har vært vidåpne og det nye materialet har nærmest presentert seg selv i ferdige utgaver. Forstå det den som kan. Min musikk er imidlertid aldri helt ferdig før publikum er med, derfor gleder jeg meg alltid stort til nye konserter sammen med publikum, sier Janove selv.

 

https://www.facebook.com/janoveartist/
https://www.facebook.com/rockefelleroslo/