Konsert med Leprous, Blood Command, Fight the Fight og Halcyon Days

Konsert med Leprous, Blood Command, Fight the Fight og Halcyon Days

Spellemann live presentert av Indie Recordings og Alive Music: Leprous, Blood Command, Fight the Fight og Halcyon Days.

Billettsalget starter torsdag, 25 januar. Følg med eventen for å finne ut hvor billettene kjøpes fra.

Leprous har blitt Norges prog-stjerner! I høst ga de ut sitt femte kritikerroste album, i en sjanger hvor det er vanskelig å skille seg ut har bandet inntatt en tydelig posisjon. De har spilt for fulle hus i Europa med blant andre Devin Townsends, i vinter tok de fatt på sin største headlinerturné. Vi gleder oss veldig til å se det tidligere Spellemannominerte bandet på Oslos nye klubb Røverstaden 24. februar.

Blood Commands tilbakekomst i 2017 viste et band som aldri har hørt så bra ut som nå. Vokalist Karina Ljone er sintere og mer treffsikker en noen gang, ninjariffene smidigere og trommis Sigurd Hakaas setter ny standard innen actiontromming. Det hele leveres med nådeløse stikk av morderiske hooks.

Bandet har spilt på de fleste store festivaler i Norge: Hove Festival, Øyafestivalen, Slottsfjell, Norwegian Rock og Sjona for å nevne noen. De har også spilt på flere utenlandske festivaler, som Roskilde Festival, Nova Rock i Østerrike hvor de delte scene med blant andre Iron Maiden, og The Great Escape i Brighton, hvor de vant ”Best Concert of the Year” i Artrocker (magazine). Bandet har jevnlig lagt Europa for sine føtter og gjort support for bl.a Biffy Clyro og Protest The Hero.

Fight The Fight ble stiftet sent i 2016, men har likevel gjort seg rimelig bemerket i musikk verden. Fem energibunter av noen unge herremenn er ingen nybegynnere akkurat. Bandet har eksistert lenge, men da under navnet Faenskap. De har turnert i Europa, og spilt på en rekke store festivaler med sin deilige blanding med elementer fra rock, punk til black metal. Deres debut album, som er ute i disse dager, fikk blant annet følgende sitat: «The album is brimming with youthful energy and intensity» – Metal Hammer Norway.

Halcyon Days er ett band som har vært sentrale i undergrunnsscenen de siste årene. Bandet slapp sin debutplate .Elevate Desember 2014 til gode skussmål ifra bl.a NRK P3 Pyro hvor de også ble kåret til ett av landets mest lovende nye band for 2015. Dette var året bandet begynte å bevege seg vekk fra kun moro til ett seriøst prosjekt som ønsket å satse og utrette noe med musikken.

I 2016 fortsatte bandets fremmadstorming med den selvtitulerte EPen “Halcyon Days” hvor samtlige låter har hvert å høre på NRK P3, hvorav låten “Echoes” også ble plukket ut som “Ukas Urørt” og låta “Clear” ble plukket ut som en av de 20 “beste norske låtene i 2016” av “Tete på P3”.