COPENHELL Metal Cruise styrer mot Oslo

COPENHELL Metal Cruise styrer mot Oslo

 

Den lengste og villeste COPENHELL Metal Cruise noensinne drar fra København til Oslo mellom 27-29. Oktober 2017, hvor metallfolkene får to dekk med fest på toppen av DFDS store Oslo-båt. Progammet vil gi en smak av ekte COPENHELL med hardrock- og metalband, samt flere av spennende siteshows som skaper den unike COPENHELL-atmosfæren. Det vil bare bli lagt til 250 billetter til salg for denne første internasjonale jomfrureisen!

Noen av artisetene som skal spille på cruise er svenske dødmetallgigantene ENTOMBED A.D. samt danske BERSÆRK og BAEST, som begge har imponert både publikum og kritikere med konserter på henholdsvis COPENHELL 2016 og 2017.

copenh1.jpg

Metal Cruise får også besøk av Jesper Binzer, som etter 33 år, 11 album og tusenvis av konserter med D-A-D slipper sin første soloalbum, "Dying Er Easy", 3. november. Sammen med Anders Bøtter vil Jesper lytte på hele sitt kommende album. Den første singelen fra albumet kan man høre i denne videoen

 

 

I tillegg får mann glemme om det mørke været med å dra på en musikkquiz som vil teste gjestenes kunnskaper om alt innenfor metal mesuikken. Etterpå det er bare å fortsette med øl og godt humor til seint på kvelden med noen av COPENHELLs DJ-er.

Som noe eksklusivt tilbyr COPENHELL også en begrenset gruppe på bare 50 cruise gjester en unik Black Metal sightseeingtur med buss i Oslo. Her ble noen av de svarte kapitlene i Norges musikkhistorie skrevet på begynnelsen av nittitallet med både mord, selvmord og kirkebrann. Bussen ledes av Anders Odden (Cadaver, Celtic Frost, Satyricon, osv) og tar deg til Holmenkollen Kapell, som har blitt gjenoppbygget etter brannen i 1992 og til NESEBLOD RECORDS, stedet hvor Øystein Aarseth, også kjent som "Euronymous", hadde sin plateselskap Helvete, hvor den tidlige norske black metal scenen startet.

Billettsalget starter mandag 11. september kl. 10.00. Husk at det er begrenset plass.

Praktisk info om COPENHELL Metal Cruise og billettsalg: https://www.dfdsseaways.dk/minicruise/events/metalcruise

COPENHELL webside https://www.copenhell.dk/

Download også den officielle COPENHELL-app, i Apples App Store eller på Google Play.