HELLBOTN 2017 – musikk, grill, kino og ølsmaking!

HELLBOTN 2017 – musikk, grill, kino og ølsmaking!

 

Årets Hellbotn blir helt rå! I tillegg til god musikk kan du også få med deg This is Spinal Tap og ølsmaking med Ølsmia! For en festival!

Som vanlig leveres det kvalitet fra scenen, med band som blant andre Mork, Okkultokrati og Beaten to Death, sistnevnte et grindcoreband med medlemmer fra Insense, She Said Destroy, The Cumshots og Gothminister. Det selges både hellburgere og gode veggisvarianter fra grillen på uteserveringa og Dj’ene snurrer som vanlig plater både ute før dørene åpner og inne etter siste band. Også i år trekker festivalen besøkende fra hele Norge i tillegg til land som Sverige, Finland, Polen og Tyskland. Ikke mange andre arrangementer på Kolbotn har det å skilte med!

 

mork.jpg
MORK

 

Nytt av året er at vi starter lørdagens program med såkalt Rock Cinema, eller metalkino om du vil, hvor du kan komme og se This is Spinal Tap fra 1984 og samtidig nyte forfriskninger fra baren. Filmen vises i Kolbens Sal 2 lørdag 2. september kl 16.00, det er gratis for alle med festivlpass eller lørdagsbillett. For alle andre koster det kun en femtilapp, og man kan godt velge å bare gå på metalkino hvis ikke resten av festivalen frister. 

Etter kinoen blir det ølsmaking i Sal 2, med profesjonell kursholder Trygve fra det lokale Follo-bryggeriet Ølsmia. Det er det samme bryggeriet som brygger vårt festivaløl, i år en american pale ale med hint av sitrusfrukt. På ølsmakingen lærer du hvordan ulike øltyper brygges, hva man kjenner etter og hva man smaker etter i ulike typer øl. Kurset inkluderer smaking på tre øltyper fra Ølsmia. Kr 100,- for de med festivalpass, og kr 200,- for de uten. 

 

beatentodeath.jpg
Beaten to Death  foto: Per Georg Krokstad

 

Uteserveringen fyrer opp kl 17.00 begge dager. Dørene åpner kl 19.30 og første band går på 19.45. Det vil si at siste band for kvelden skal være ferdig før siste toget går, slik at utenbysfolk kommer seg hjem. Festen er imidlertid ikke slutt, etter siste band rykker DJene inn og fortsetter dansen til 02.00.

Mange vil også sette pris på at platesjappa Katakomben er på plass med stand begge dager, så mulighetene for å sikre seg noe gull er absolutt til stede.  

I skrivende stund er det kun 17 festivalpass igjen, så vært rask hvis du vil sikre deg ett, i år kan det se ut som om det lukter utsolgt! Billetter fåes kjøpt på www.hoopla.no


INFO:

Hellbotn Metalfest 2017

Kolben Kulturhus – Sal 4 og Sal 2

Fredag 1. og Lørdag 2. september

Uteservering: Fra kl 17.00 begge dager

Dørene åpner: Kl 19.30 begge dager (Festivalslutt: 02.00 begge dager)

This is Spinal Tap: Kl 16.00 Lørdag

Ølsmaking: Kl 18.00 Lørdag


Line-up fredag: 

Terrorstat, Beaten to Death, Blood Tsunami og Okkultokrati

Line-up lørdag: 

Enter Obscurity, Hymn, Den Saakaldte og Mork

DJ: 

DJ Fenriz, DJ Stressminister, DJ Metalbastard, DJ Kolden Shower, DJ

Sissy Snowflake og DJ Who Dares Fartz.


Platesjappe: Katakomben

Billetter:  https://sou.hoopla.no/sales/2311927916

ID: 18 ÅR