MINISTRY på Norgesbesøk

MINISTRY på Norgesbesøk

OLE BULL SCENE

(Bergen)

 

20. juni 2017
(Dørene åpner kl 20:00)

 

C.C. NOK 350 + avgift

18 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra

 

 Pil.gif

 

ROCKEFELLER
(Oslo)

 

21. juni 2017
(Dørene åpner kl 20:00)

 

C.C. NOK 350 + avgift

18 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra

 

Ministry_17.jpg

MINISTRY

Om man var en av de som lot MTV surre og gå i stuen på begynnelsen av 90-tallet er nok sjansen stor for at videoen til ”Jesus Built My Hotrod” blafret over skjermen både en og tre ganger i løpet av dagen. Ministry var kultbandet som med ”Psalm 69” gjorde suggerende industrirock til allemannseie. 

Ministry har gjennom en årrekke begeistret et bredt publikum, fra hardrock-fans til klubbhoder. Mye på grunn av bandets evne til å blande det klassiske gitarriffet med superfengende rytmer og et driv som går rett i mageregionen. Om noen kan slå i bordet med å ha patentert et uttrykk, så er det Ministry. Både Nine Inch Nails, Rammstein og Marilyn Manson har mye å takke Al Jourgensen og hans eksentriske måte å tenke lyd og struktur på.

Jourgensen har holdt skuta flytende gjennom bandets mange ulike epoker helt siden starten i 1981. Medlemmer har kommet og gått, men Ministry-signaturen har alltid vært like sterk.  Hør bare på bandets siste plate,”From Beer to Eternity”, som også er en hyllest til den avdøde gitaristen, Mike Scaccia. Platen landet for øvrig på en finfin 7. plass på Billboards Hard Rock-liste.