TONS OF ROCK 2017

TONS OF ROCK 2017

TONS OF ROCK ble arrangert for første gangen for tre år siden og ble en umiddelbar suksess. Beliggenheten, bandene, gjennomføring og den store tilstrømningen av folk ble like bra som alle de involverte hadde håpet på og allerede nå i år fire kan Tons of Rock med rette kalle seg Norges festivalflaggskip.

TONS OF ROCK blir arrangert på erverdige Fredriksten Festning i Halden. Med sin unike beliggenhet, har Tons of Rock Norges og kanskje Europas flotteste omgivelser og når lineup til tillegg består av band fra ypperste hylle som SLAYER, EMPEROR, DEVIN TOWNSEND PROJECT, FIVE FINGER DEATHPUNCH, SABATON og SATYRICON, da vet alle at dette blir en gedigen fest.

BLINK 182 har avlyst alle sine konserter i Skandinavia og blir erstattet av TURBONEGRO.

Fredriksten er en festning i Halden (byen het Fredrikshald fra 1665 til 1928). Forsvarsverk der festningen ligger i dag ble bygget i årene 1640-45 i forbindelse med Hannibalfeiden. Selve Fredriksten festning ble påbegynt i 1661 og er oppkalt etter den dansk-norske kongen Frederik III (1609–1670).

Festivalen vil ha sin egen festivalcamp som ligger helt inntil festivalområdet. For de som ønsker å bo under tak, finnes det flere overnattingsmuligheter i Halden. Det tar 15 min. fra Halden sentrum, til du står oppe på festningen.

Slayer_17.jpg
SLAYER

 

Et dagspass koster 860 og festivalpass koster 2360 kroner.

Billettsalget ligger foran fjoråret og det ble meldt tidligere i uka at det kun er 1500 festivalpass igjen til årets TONS OF ROCK.

Emperor_17.jpg
EMPEROR

 

 

Pil.gif

 
 

LITT INFO OM FESTIVALEN

 

Tickets.gif

Billetter:

3 DAGERS FESTIVALPASS: NOK 2360,-
DAGSPASS TORSDAG:
NOK 860,-
DAGSPASS FREDAG:
NOK 860,-
DAGSPASS LØRDAG:
NOK 860,-

 

 

TMF_hotel.jpg
Overnatting:
 
 Det begynner å bli lite hoteltilbud igjen i Halden, men festivalen har egen festivalcamping med god plass.
 
 

 

 Program:

 
TonsOfRock_Bands_17.jpg
 
 
 
 
Pil.gif