PERIPHERY – Oslo – Vulkan Arena

PERIPHERY – Oslo – Vulkan Arena

Periphery inntok Vulkan arena søndag 14. mai. Etter oppvarming fra italienske Destrage, og amerikanske The Contortionist, var publikum mer enn klare for Periphery.

Periphery starter kanskje bittelitt rolig, men både band og publikum tar skikkelig av fra sang nr 3, "The Way the News Goes", og holder et høyt nivå og volum helt til siste slutt. Det kan trygt sies at Periphery var i fyr og flamme, brannalarmen gikk av, ikke bare én gang, men to. En gang nesten midt i showet og helt til slutt. 20 minutters pause i showet satte uansett ingen stopper for energinivået. Det kjøres pit på pit, og publikum virker superfornøyde.

Da de kom til siste encore var egentlig planen å avslutte med "Lune", en sang som er litt roligere, men bandet synes det var for høyt energinivå i lokalet så de valgte å avslutte med noe litt hardere; "The Price is Wrong". Ikke bare avsluttes det med at Spencer Sotelo tar mikrofonstativet og slår det repetitivt i gulvet så flisene spruter i takt med musikken, men også kanskje den største circle piten Vulkan har sett på en stund. Så går den andre brannalarmen, og alle må ut. Stor suksess faktor.

 

60dfe0b0253d46da7341d7b638827bba.jpg

 

 

 

6f0e8d3b3586a4ababa4c40a07ed953b.jpg