EVIL MADNESS / INFANT DEATH – Evil Madness / Infant Death

EVIL MADNESS / INFANT DEATH – Evil Madness / Infant Death

Chilenske Evil Madness og norske Infant Death fant det for godt å gi ut en split i fjor. Kassettversjonen kom på Ancestral Terror Records mens vinylversjonen kom på Doomentia. Chilenerne gir oss fire låter og Infant Death spanderer fem. Ingen av disse finnes på noen andre offisielle utgivelser, så er du fan av en av disse, må du bare han den.

Chilenske Evil Madness har holdt på i ca 14 år, har to fullengdere, et par splitter og tre demoer på samvittigheten og de spiller en riffbasert kjapp variert thrashvariant. Produksjonen er som den pleier på de breddegrader, altså ikke helt top notch. Men altså, det er undergrunn, det er tøft og det er absolutt hørbart det denne chilenske kvartetten leverer. Man får litt lyst til å sjekke ut de to fullengderne de har gitt ut.

Infant Death kjenner vi godt til nå, selv om bandet kun har eksistert i fem år. Etter at de ga oss et par demoer og en fullengder omtrent med en ukes mellomrom for fire år siden, har utgivelsesfrekventeringen roet seg noe. To nye fullengdere samt en EP og denne splitten er det likevel blitt på et av Norges desidert kuleste thrash/speed metal band.

https://www.facebook.com/EvilMadnessOficial

https://infantdeath.bandcamp.com/