EXALTER – Obituary for the Living

EXALTER – Obituary for the Living

Etter å ha sittet med hodet tungt nede i ei teknisk krevende prog/death plate i noen dager, var det ganske befriende å få en liten dose frisk thrash fra bangladeshiske Exalter.

Når dette bandet pøser på med sin kjappriffthrash tydelig inspirert av Bay Area thrash, svinger det godt av dem. Akkurat slik de fleste thrashfan liker det. Noe kjedelig og ensformig tromming drar noe ned på helhetsinntrykket. Skulle nesten tro at trommisen har studert en viss danske i et fryktelig kjent thrash metal band fra L.A.. Den største forskjellen er at denne karen spiller trommer og at han er en smule raskere enn dansken. Det er også godt mulig at gutta har hørt på Exodus «Bonded by Blood».

Vokalen er slettes ikke ulik vokalen til Green Jelly. Dere vet de som hadde den morsomme låta og ikke minst videoen av «Three Little Pigs» utgitt i 1989. Med nærmere ettertanke ligner musikken også, men det er kun i de roligere partiene.

Noget krutt er dette ikke, selv om det smeller godt i låtene innimellom. Dette har du hørt før, men kan nok likevel være noe for thrash fans.

https://exalter.bandcamp.com/

http://tometal.com/