ALFAHANNE – Det Nya Svarta

ALFAHANNE – Det Nya Svarta

Alfapocalyptic rock. Det kommer fra Alfahanne med røtter i Eskiltuna, Sveriges svar på Drammen. Det nya svarta, er deres tredje barn. Selv mener de at de har gått tilbake til røttene av musikkhistorien for å finne elementer og videreutviklet de  på sin egen måte. Og det gjør de forsåvidt. lite høres ut som Alfahanne. Man hører elementer fra både -70,-80 og -90 – tallet, ganske tydelig også til tider. Låtene rocker og har et greit driv, men det er et men. Forgjengeren, Blod Eld Alfa, er flere hakk bedre på <rocken> for å bruke et enkelt ord på det. Flere av låtene kan bli litt ensformige og kjedelig til tider. Jeg blir utålmodig og vil skippe til neste låt, noe som ikke er et godt tegn når man hører ny skive. På B.E.A ville jeg bare sette på repeat og høre mer. Etter flere gjennomlyttinger av denne vil jeg bare sette på de andre albumene fordi de presenterer alfapocalyptic rock slik Alfahanne skal gjøre det. Jeg savner tempoet, det direkte og ærlige. Desverre faller denne igjennom og blir det tredje, litt glemte og uønska barnet hvis jeg skal være far i den sammenhengen.

https://www.facebook.com/alfahanneofficial/