GRAHAM BONNET BAND spiller på Madam Felle på fredag (21/4)

GRAHAM BONNET BAND spiller på Madam Felle på fredag (21/4)

MADAM FELLE
(Bergen)

 

21. mars 2017
(Kl 22:30)

 

GRAHAM BONNET BAND
 
 
+
 
WISHING WELL
(Support)

 

 

C.C. NOK 290,-/250,-

20 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra

 

 GrahamBonnetBand_17.jpg

Det er bare uker siden Joe Lynn Turner var på Bergensbesøk og nå kommer jaggu enda en tidligere Rainbow-vokalist på besøk. GRAHAM BONNET med band spiller, som Lynn Turner, på Madam Felle og dette skjer førstkommende fredag. Oppmøteplikt all night long!

GRAHAM BONNET har et helt ferskt band i ryggen og et ganske ferskt album i ryggsekken. "The Book" ble utgitt på slutten av fjoråret og ble av vår egen Jens Nepper skrytt opp i skyene og fikk karakteren 5,5.

Han slo igjennom som vokalist i 1979 med bandet Rainbow og albumet "Down to Earth" der hitene "Since You Been Gone" og "All Night Long" nok må ha skylden for det. Han var med på sin første plate allerede ni år tidligere og er fremdeles aktiv, så han har en lang og innholdsrik karriere bak seg.

Lyraka, Stardust Reverie, Alcatrazz, Blackthorne, Bonnet, Parga & Heavenstone, Taz Taylor Band, Anthem, Impellitteri, Forcefield), Michael Schenker Group, Southern Comfort, The Blue Sect, The Graham Bonnet Set, The Marbles, The Party Boys og Rainbow er band Mr Bonnet er med i eller har vært med i. En ganske imponerned rekke med band der og en gedigen backkatalog og velge låter fra. Kan vel ikke bli annet enn bra.

 

WISHING WELL er et finsk hardrock band som musikalskt ligger i samme gata som mange av bandene Graham Bonnet har vært med i. På bandets debutalbum, som ble sluppet for et drøyt år siden, var Bonnet med og sang på en av låtene.