GROG – Ablutionary Rituals

GROG – Ablutionary Rituals

Grog er et portugisisk death metal band som feiret sitt 25 års jubileum i fjor. De slapp sitt debutalbum for over 20 år siden og er i dag aktuelle med sitt fjerde. Inget superüberproduktivt band der altså.

Grog låt veldig som en grindcoreversjon av Cannibal Corpse på sine to første album, men skiftet stil brutalt foran sitt tredje, der andelen grindcore ble merkbart mindre i musikken deres. De har ikke endret seg så veldig mye musikalsk til sitt fjerde album. De spiller brutal death metal på grensen til grindcore. Det er kjapt, det er intenst, det er overraskende variert og det er bedre enn veldig mange av de andre bandene i verden som oppholder seg i det samme musikalske landskapet. Det er faktisk kjempefin vårrengjøringsmusikk. Følg takten på musikken her og du får ting unna i en sving eller fire. På grunn av en god mengde overganger og breaks vil du beklageligvis nok ende opp med en og annen «helligdag».

Det er nok ikke mange som har hørt om bandet en gang, men er absolutt verdt å sjekke ut om du liker god brutal death metal.

https://www.facebook.com/grogpt