GOJIRA tilbake i Oslo (8/3)

GOJIRA tilbake i Oslo (8/3)

SENTRUM SCENE
(Oslo)

 

8. mars 2017
(dørene åpner kl 19:00)

 

GOJIRA
 
+
 
CODE ORANGE
(Support)
 
 
+
 

CAR BOMB
(Support)

 

 

 

C.C. NOK 340,- + avgift

20 år leg plikt

 

Facebook Event

 

KONSERTEN ER FORLENGST UTSOLGT!!

 

 Gojira_2017_2.jpg

Den franske progmetal-gruppa Gojira kommer til Oslo og Sentrum Scene i mars 2017! Den hardtslående kvartetten er aktuelle med albumet «Magma», som har fått strålende kritikker. Dagbladet melder at «Klodens råeste metal-band slår fremdeles hardt», og Aftenposten: «Gojira med riff på riff på riff, tyngre enn alle andre band». Begge avisene trillet femmere på terningen. Bandet er Grammy-nominert i kategoriene «Best Metal Performance» og «Best Rock Album».

Gojira har turnért med Metallica ved flere anledninger, og har bl.a. spilt for fullsatt Valle Hovin to ganger. Gutta har rykte på seg for å være et særs imponerende liveband, og leverer hakeslepp hver gang – kjenn din besøkelsestid!

 

GOJIRA
Facebook

<br>

CODE ORANGE
Facebook
 
 
 
CAR BOMB
Facebook