MISTUR på Bergensbesøk (2/3)

MISTUR på Bergensbesøk (2/3)

GARAGE
(Bergen)

 

2. mars 2017
(dørene åpner kl 20:00)

 

MISTUR
 
+
 
NIFROST
(Support)
 

 

 

C.C. NOK 150,- + avgift

18 år leg plikt

 

Facebook Event

 

Billetter kjøper du i døra

 

Dei svartmetalliske sogningane kjem! Mistur og Nifrost kommer for å lage helvete i Garagekjelleren!

MISTUR
«Mistur slap sitt andre album «In Memoram» på Bergensbaserte Dark Essence Records I 2016. Platen har fått strålende anmeldelser og plassert bandet i øverste sjikt av melodiøs og atmosfærisk, progressiv black-metal. Med en tematikk og stemning som tar for seg Norsk vikinghistorie med spesiell fokus på bandets arnested Sogndal og Sogn og Fjordane, kan en trekke paralleller til andre velkjente band fra området som Windir og Vreid, som også har delt medlemmer med Mistur.»

+ support: NIFROST
Nifrost er eit ekstremmetallband frå Jølster i Sogn og Fjordane som er inspirert av norske folketonar, svartmetall og er sunge på jølstramål. Bandet sitt debutalbum “Motvind” blei gitt ut i januar 2016 og har sidan då fått god omtale. Nifrost er for tida i gong med innspeling av eit nytt album som kjem ut i 2017.

 

MISTUR
Facebook

 


NIFROST
Facebook