HATEBREED + DYING FETUS til Norge

HATEBREED + DYING FETUS til Norge

Radar Booking presenterer:

HATEBREED
+
DYING FETUS


Fredag 28. April kl. 20:00

Billetter på: www.ticketmaster.no

«Now is the time for me to rise to my feet! » Dersom hardcorefolket noensinne skulle gått i 1. mai-tog under egne paroler, burde Hatebreed-sjef Jamey Jasta vært innholdsansvarlig. Siden starten med «Satisfaction Is The Death Of Desire» har Connecticut-bandet levert en endeløs rekke av allsangvennlig slagords-hardcore, med de tyngste, metalinspirerte mosh-oppfordringer i bunn. De slo gjennom med «I Will Be Heard» og albumet «Perseverance» (2002), før «The Rise of Brutality» (2006) finpusset miksen
av metal og hardcore med låter som «Live For This» og «Another Day, Another Vendetta».

Den evig ivrige Jamey Jasta har siden jevnlig fylt opp Hatebreed-universet med nye album og nye bangers som; «Give Wings To My Triumph» fra «Supremacy» (2006) og «Before The Fight Ends You» fra 2013-albumet. Og i mai 2016 kom
albumet «The Concrete Confessional» til strålende krittikker fra media og fans.

I fjor solgte de ut Blå på forhånd og sjansen er nok stor for at det samme kommer til å skje nå på Parkteatret i april. For det er ingen tvil om at også Parkteatret er i minste laget for monsteret Hatebreed, et av de mest suksessrike bandene noensinne i krysningspunktet hardcore og metal. Vi snakker et band som spiller på hovedscener på europeiske festivaler, rev ned Amfi-scenen på Hove i festivalens første år, og vanligvis bringer circlepiten til langt større scener. Det er bare å forberede seg med Jamey Jastas egne ord: «Live for this, destroy everything! »

www.facebook.com/events/368606110175920/