KREATOR – Gods of Violence

KREATOR – Gods of Violence

Kreator slipper i disse dager sitt nye album «Gods of Violence» og de er bedre enn noen gang. Flust med gode og kjappe riff, masser av melodiøse partier og refreng og en variasjon i låtene kun et übererfarent band som Kreator kan få til uten at kvaliteten og helheten forringes på noen som helst måte.

"Satan is Real" skriker Mille ut i det som må være den mest heavy låta Kreator noen gang har spilt inn. Det er også en av de mer fengende låtene Kreator noensinne har spilt inn og beviser en gang for alle at bandets musikalske endring fortsetter. De tar ikke de store grepene, men endringen/forbedringen er der, hele tiden.

Låtene blir mer og mer melodiøse, ikke minst refrengene og refrengriffene. En del kjappere mindre melodiøse låter og partier finnes, men det kan virke som om Mille nå for alvor har med vilje kjørt seg fast i den melodiøse skranglemetalgata.

Kreator har hatt samme lineup i en liten evighet og det bærer musikken deres virkelig frukter av. Samspillet mellom gitaristene og Ventor på trommene blir bare bedre og bedre. Ventor blir kanskje eldre med årene, men han spiller kjappere, friskere og bedre enn noen gang. Han og Mille lever virkelig opp til begrepet «De gamle er eldst». Jeg vet vi bare er kommet til januar, men dette kan fort bli årets store høydepunkt i thrash metal sjangeren.

http://www.kreator-terrorzone.de/

http://www.nuclearblast.de