BEHEADED – Beast Incarnate

BEHEADED – Beast Incarnate

I min verden finnes det kun et brukbart metalband på Malta og det er Beheaded. Jeg ble gjort oppmerksom på bandet av en tidligere kollega her i Eternal Terror i vårt første leveår 2002 og endte faktisk opp med å kjøpe «Recounts of Disembodiment» som kom ut det året. Mistet deretter interessen med bandet eller glemte dem er vel mer riktig å si. Med helt fersk promo inn i mailboksen, fant jeg ut at jeg atter en gang skulle sjekke ut hvordan det står til musikalsk med bandet og angrer ikke på det.

«Beast Incarnate» er Beheadeds femte fullengder. De spiller fortsatt brutal death metal med flere tekniske elementer enn fart og spenning og det er litt tidskrevende å like. Jeg valgte å ha skiva på i bakgrunnen i tre hele dager og ble veldig enig med meg selv at dette var glimrende bakgrunnsmusikk til det meste. Skrudde deretter opp volumet litt og fant ut at dette var mye bedre enn som så. Masse gode riff, overganger og temposkift i beste 90-talsstil med en mørk god growl. Litt likt komp og hovedriff i en del av låtene gjør at skiva likevel ikke når helt opp der den kunne ha vært.

Ble i det minste fast bestemt på å følge med på Beheaded og det de eventuelt kommer med av fremtidige skiver. Ei god death metal skive som fortjener en sjekk eller ti.

https://www.facebook.com/BeheadedMT

http://uniqueleader.com/