DEATH METAL NIGHT VII med SADISTIC INTENT førstkommende fredag

DEATH METAL NIGHT VII med SADISTIC INTENT førstkommende fredag

POKALEN
(Oslo)

 

6. januar 2017
(dørene åpner kl 20:00)

 

DEATH METAL NIGHT VII

SADISTIC INTENT

+

DEHUMAN

+

BRAINSHOCK

 

C.C. NOK 175,- + avgift

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

Ganske nøyaktig ett år etter Death Metal Night VI, med svenske Degial i spissen, dundrer vi løs med den syvende i rekken av fandenivoldsk death metal i hovedstaden.

Sammen med Possessed og Death er Sadistic Intent en av grunnleggerne av US death metal – dog betraktelig mer obskure enn sine kontemporære band, som aldri fikk det store breaket grunnet problemer med label og lineup. Uflaks, rett og slett.

Men legendestatus skal det ikke stå på.

Sadistic Intent har fortsatt ikke gitt ut en eneste fullengder, men kan vise til en sykt bra og solid diskografi som spenner over hele fire tiår. Det må i samme åndedrag nevnes at Sadistic Intent opererte som backingbandet til Possessed for noen år tilbake. Dette er veteraner som vet hva de holder på med, og vel så det. Dette blir tredje gang Sadistic Intent besøker Norge etter tidligere å ha lagt Elm Street og Revolver i grus.

Med seg på tur har de Dehuman, et band som føyer seg inn i den allerede deilige lista av europeisk DM med et amerikansk snitt til musikken. Etter to fullengdere kommer de endelig til norge for første gang. Dette er lyden av belgisk blå!

 

SADISTIC INTENT
Facebook

DEHUMAN
Facebook

BRAINSHOCK
Bandcamp